Hyvää ystävänpäivää

Hyvää ystävänpäivää. :)

Viikko on ollut merkillinen, kun aikaisin aamuisin saa nauttia postikorttimaisemista ja lumesta ja päivisin, jos ulos ehtii, niin kaikkialla on vain märkää ja loskaa. Vielä on ensi viikko ja sen jälkeen hiihtolomaviikko. Peukut pystyyn, että hiihtokelit vielä saapuu!

Eilen oli käsittämätön poikkeus. Jätin suunnittelemani treenin tekemättä. Olin yksinkertaisesti niin väsynyt, että kuula nousee vasta tänään. Eiköhän sille hetki järjesty, kun riittävästi haluaa, vaikka ilta sujuukin suurissa läksiäisjuhlissa.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Hyvää ystävänpäivää”

 1. Soile says:

  Hyvää ystävänpäivää! :)

  Hyvä kun kuuntelet itseäsi, vaikka treeni-into olisikin muuten kova!

  Olin kahvakuulatunnilla tänään ja mietin lähtiessäni, että pitää sulle mainita yhdestä asiasta. Uuden kuntosaliohjelmani myötä minulle on ensimmäistä kertaa elämässäni tullut kyykyistä reisien etupuolet kipeiksi. Nyt tuli kahvakuulatunnillakin, vaikka sielläkin yleensä tulee reisien takaosat ja pakarat kyykätessä kipeiksi. Kertookohan tuo siitä, että teen kyykyn nykyään eri lailla? (Vai vaan siitä, että kuntosaliohjelmassa kyykky tehdään eri asennossa ja sitten kun ne lihakset on valmiiksi vähän kipeät, niin ne kipeytyy entisestään kahvakuulatunnilla.)

 2. Outi says:

  Minä rakastan tunnetta kyykkylihaksissa. :)
  Varmaan koko kyykkytekniikka on tosiaan muuttunut tai siis sinäkin käytät lihaksia nyt ihan eri tavalla.

Leave a Reply

See also: