Viisaampi tuskin kuin ennen, mutta tulipa minigolf ennätys Lotlaxissa

Uuden minigolf ennätykset

Pieni tunnustus. Yksi vuosi kirjaantui lisää ikään eilen. :)

Se nyt oli vaan sellainen juttu, mutta tänään tapahtui ihan hauska asia. Kävin sunnuntaiseen tapaan pelaamassa Lotlaxissa ja löin yhden aivan lähes täydellisen 9 radan kierroksen. Lyöntejä tuli tasan 11, mutta se toiseksi viimeisen radan epäonnistuminenkin oli aivan hiuksen hieno. Minä ja pelikaverini Kjell nimittäin jo luultiin, että siellä lepää.

No, hyvä ettei tullut 9 lyönnin ennätystä, koska tuo 11 on nyt uuden mailan ennätys ja mielelläni minä sitä tulevaisuudessa vielä parannan. Minigolfissa on aivan parasta se, että ennätyksiä voi lyödä aina silloin tällöin ja toisinaan. :)

Niin ja 26 yhdellä kokonaisella kierroksella on kaikkien aikojen ennätykseni! Siinä menin jo vanhan mailan ennätyksestä ohi!

Kyllä, ryner -mailan tutuksi tuleminen tapahtuu hitaasti, mutta vakaasti ja etenee hyvin tämän talven aikana ja valmiiksi kesäksi.

Elämä on – hetkittäin se on varsin maistuvaa. :)

Ja ensi viikko tulee olemaan kahvakuulajuhlaa. ;) Tai ehkä kauhistusta, kun tiedän, että tekniikat on tällä hetkellä aika sekaisin. No, sillä mennään ja kyllä se tästä.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: