Jokainen nosto ja lyönti on itsestä kiinni

Tänään on ollut hirvittävän hyvä mieli viime päivien nostoista. Fyysisesti alkoi päivän mittaan huomata, että jotain on tullut tehtyä ja henkisesti taas tieto siitä mihin pystyy, oli aivan mannaa.

Tosiasia on, että mikään ei tule itsestään. On se sitten kahvakuula siinä edessä, joka lähtee nousemaan tai pienen pieni minigolf pallo, joka tipahtaa pellille lyöntivalmiiksi, niin se mitä sitten tapahtuu on tehtävä itse. Kukaan ei ole lopulta neuvomassa tai tekemässä sitä sinun puolestasi vaan kaikki on itsestä kiinni.

Kisassa on takana taatusti paljon treeniä, joka on johtanut juuri siihen hetkeen. Syvä hengitys, keskittyminen ja siitä se lähtee…

Miten uskomattoman upea tunne on tietää, että rauta kyllä sitten nousee tai että minigolfpallo lähtee oikeaan suuntaan ja oikealla nopeudella.

Mutta vaikka se kisa on tietysti mitä kohti mennään, niin kyllä kaikkein parasta on itse treenaus. Askel askeleelta oma suoritus paranee, välillä toki taaksepäinkin astuen. Vähän kerrassaan suoritus rauhoittuu, itsevarmuus kasvaa ja ei tarvitse keskittyä ihan joka yksityiskohtaan ajatuksissa vaan moni asia lähtee selkäytimestä.

Tänään oli aika ottaa rennommin ja keskittyä enemmän kropan huoltoon. Tuli muuten mukava olotila. Huomenna on taas aika tarttua rautaan. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: