OAJ päivä kopisi kummasti

Kirjoitin maanantaina OAJ treenit itsellani ja tänään tein niistä ensimmäisen. Huomenna pitää fiksata tempaustreenikuvio kuntoon ja temmata huomenna tai ylihuomenna. Teen hetken vaihdellen vuoron perään OAJ ja tempaustreenipäiviä ja ensi kuussa ohjelmassa taitaa olla molemmat aina samassa treenissä pitkänä sarjana.

Katse tulevaisuuteenTänään ei muuten katse ollut kohti lattiaa. Jostain syystä alkuviikolla minuun iski sellainen alaskatsomisen tauti. En tajua mistä se tuli, paitsi aivan liiasta keskittymisestä.

Ei, katse kohti tulevaisuutta! Se on ainoa oikea meininki.

Keltainen ei ollut kevyimmillään tänään, eikä tekniikka terävimmillään. Kopina kuului, mutta saa kuulua tiukemmin seuraavalla OAJ kerralla. Yritän ottaa oppia joka kerrasta ja turhan löysyyden poisto on seuraavan kerran teema.

Hitsi, jokohan huomenna voisi temmata…

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: