Pidä unesta kiinni!

Takana on kova työtaakka ja eilisen pitkäksi venyneen päivän jälkeen ajatukset keskeneräisestä projektista pyöri päässä siitä mitä pitäisi heti aamusta saada paperille. Tajusin, että jos en tee asialle jotain, niin herään viimeistään aamuyöstä työstämään tehtävää päässäni. Ei käy!

Poikkeuksellisesti otin tietokoneen esille, avasin power pointin ja aloin jäsentämään tärkeimpiä mielessä olevia asioita muutamaksi slaidiksi. Okei, siinä oli ne mitä en halunnut kadottaa mielestä ja laitoin tietokoneen kiinni.

Ei siinä silti kaikki, vaan tartuin kahvakuulan kahvaan ja tein täsmälleen suunnittelemani treenin. :)

Vaikka työprojekti ei ollut ainoa mieltä häirinnyt asia, niin kahvakuulan nostaminen viimeisteli illan niin, että tosiaan sain nukuttua. Olenpa onnellinen, että en herännyt kahdelta tai kolmelta pyörittelemään sanoja mielessäni.

Hesarissa on muuten hyvä juttu työssä jaksamisesta.

1. Rajaa työ ja ihmissuhteet

2. Pidä kiinni arvoistasi

3. Palkitse itse itsesi

4. Kehu työkaveria selän takana

5. Anna viisi minuuttia huomiota, 110-prosenttisesti

6. Mieti, mikä ilahduttaa sinua työssä

Se mikä tuossa jutussa ja jutun listassa on parasta on sen positiivisuus. Itse itsensä palkitseminen ja ilahduttavien asioiden mielessä pitäminen ei takuulla mene hukkaan. :)

Mutta kyllä uni on kaiken a ja o, eikä ilman sitä mikään luista. Joskus täytyy tehdä hyvinkin erilaisia ratkaisuja, että siitä saa pidettyä kiinni. Juu, en todellakaan tavallisesti halua iltaisin tehdä päivän töitä.

Jään muuten tänään lomalle. :) Ja aion nukkua muutamatkin päikkärit viikon aikana…

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: