Ennen, aikana ja tempaustreenin jälkeen

Ennen kuin aloitin päivän treenin, viilasin treeniohjelmani sellaiseen kuntoon, että tiedän tasan tarkkaan ennen treeniä mitä teen. Nyt on OAJ:t ja tempaukset vuoronperään 10 kertaa siis 5 OAJ ja 5 tempaustreeniä ja sen jälkeen alkaa OAJ + tempaus treenit. Tai no, ensimmäinen kierros meni jo eli tänään oli tempauksen vuoro ja 8 kertaa alun ohjelmaa jäljellä.

Treeniohjelman viilauksen jälkeen kaivoin esille tai siis otin koneelle laskurit, joita olen paljon käyttänyt kuulatreenieni apuna. Piti vaan miettiä, että kumpaa käytän. Vanhempaa hämähäkkiversiota vai uudempaa kuulaversiota, jossa kuulan väri kyllä on aivan oikea.

Laskurit

Vanhassa vara parempi, koska se on selkeämpi ja siinä on sellainen juttu, että parhaat kuulatreenini olen tehnyt juuri hämähäkin tahtiin. Se ikäänkuin kuuluu täysillä nostamiseen.

Sitten pieni mankkaus operaatio…

mankkaus

Ja kuulat nousemaan! Tempaustreenistä oli siis kyse ja tiesin, ettei kämmenet pääse helpolla. Juu, ei päässeet tosiaan.

Tekniikassa on monta osasta vielä loksahtamassa kohdalleen. Jalat toimi nyt aika hyvin. Vapaa käsi ei ole yhtä hyvin mukana kuin haluaisin. Kuula ei pyörähdä kädessä niin pehmeästi kuin haluaisin. Hengityksessäkin on parannettavaa ja mitä kaikkea muuta. Mutta silti, nostin neliminuuttisia kuten olin kirjoittanut, joten en voi täysin pettyä.

Se missä tuli tänään totaalinen oivallus oli niinkin yksinkertainen asia kuin 24 kg:n yhden käden heilautukset. Varsinaisten tempausten jälkeen vihreä heilahti ja nyt ymmärsin hengittää oikein. Mihinkähän sekin taito oli matkan varrella unohtunut? Joka tapauksessa 24 kg ei ole vielä koskaan ennen tuntunut niin kevyeltä kuin tänään.

Sehän ei muuten treenaamisen kannalta ole yhtään hullumpi asia, että 24 kg istuu käteen entistä paremmin.

Treenin jälkeen laittelin ruokaa ja kävin koiruuden kanssa kävelyllä, mutta sen jälkeen kaivoin esille salaiset aseeni. ;)

Bodybow ja putkirulla

Kehonhuolto on juttu, josta aion pitää tiukasti kiinni. Kuulatreenejä on tarkoitus vetää tiuhaan tahtiin seuraava kuukausi ja se ei onnistu, jos paikat jämähtää jumiin. Siispä Bodybow ja rulla saa luvan olla esillä ahkerasti. Ja tekipä muuten hyvää, aivan niin kuin keskiviikonkin venyttely.

Blogin lukijoille voisi sanoa, että tuleva kuukausi tulee olemaan varmaan aika tylsä. Täällä nostetaan kuulaa ja vain vähän muuta. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: