Sinistä, keltaista, violettia ja vihreää

Se oli kolmas treeni kymmenestä kirjoitetusta ja hyvä treeni olikin melkein sateenkaaren väreissä. :) Mentiin toki osaamisen ylärajoilla, mutta sitähän tässä samalla haen. 24 kg:n heilautukset 10+10 ja 15+15 lopussa oli aivan piste OAJ treenin päälle.

On itse asiassa makea tunne, kun ne treenit on kirjoissa ja kansissa. Tein niistä dokumentin, jonne kirjoitan myös kommentit joka treenin jälkeen siitä miten meni ja mihin juttuun kenties seuraavalla kerralla pitää erityisesti kiinnittää huomiota.

RPM:t ei ole vielä ihan hanskassa, että mihin pitäisi yrittää ja pyrkiä, mutta kyllä ne tässä hiljalleen alkaa hahmottua.

Tänään varsinkin hengitys hyppäsi aimo harppauksen parempaan suuntaan. Se ei muuten ole ollenkaan turha treenauksen kohde. Jos happi loppuu, niin kuula kyllä tipahtaa tai ei ainakaan nouse. Oikea-aikaisella hengityksellä sitä paitsi itse liikekin helpottuu. Se tuli taas todistettua niissä vihreissä heilautuksissa.

Huominen on sitten aivan muuta kuin kahvakuulan nostamista. Tulee junassakin istuttua tunti tolkulla – suuntana on Heureka. :) Sielläkin on muuten pyöreää tiedossa, kun yksi näyttelyistä on tiedettä palloilla.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: