Hiihtolomalla hiihdon korvikkeita

Joka päivä jotain pientä tai suurempaa ja eilen otin omin luvin irtioton kaikesta. Se oli reissu Raholaan – korjaamaan mailaa. ;)

Raholassa

Tosiasia on, että nämä neljä päivää, joista viimeinen jo on kulumassa, on tulleet todella tarpeeseen. Raholan hiljaisuus sopi mainiosti omalta osaltaan pitämään huolen siitä, että elämän kiire pysyi poissa mielestä vielä sen päivän. Tänä aamuna alkoi nimittäin taas jo muistamaan, minkälainen urakka töissä on edessä. No, se ei mihinkään häviä, mutta työnnän sen vielä päiväksi pois ajatuksista.

Siellä ne radat oli tallessa ja hyvältä maistui joka lyönti.

Raholassa

Pari rataa oli tarkoitus opetella uudestaan kaikessa rauhassa ja niistä jäikin todella kiva tunne. Yllättävää, miten edellispäivän tempausennätykset ei juurikaan vaikuttaneet pelaamiseen. Kroppa tottuu, eikä estä mailan käsissä pysymistä. Niin no, pala vasemmasta kämmenestä toki puuttuu, mutta ei se minigolfia estänyt. :) (eikä estä työntötreeniä tänään)

Hiihtokelit sitten otti oharin tällä hiihtolomalla. Sen takia on siis tullut pelattua sulkapalloa, minigolfattua, nostettua kuulaa ja edessä olisi vielä hohtominigolf illalla, lisää kuulan nostamista ja keilailua. Poika kävi myös pulikoimassa, joten eiköhän näillä eväillä pärjätä. :) Kai ne sukset on vietävä takaisin varastoon…

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: