Tasan 2 onnistunutta kuukautta ilman karkkia

FB tykkäyksistä lasketusta 43 päivästä karkkilakko hupsahti jo kahteen kuukauteen. Päiviä on kasassa 59! Äkkiäkös siihen se komaskin kuukausi tulee jatkoksi. :)

Mutta mitä tämä karkittomuus on ollut? En ole pitänyt täyttä herkkulakkoa, vaikka herkuttelu on enemmän luisumassa esimerkiksi hedelmäsalaatinhimoon, joka lienee varsin luvallista. Laskiaispullia olen syönyt, enkä ole elänyt 100% minkään herkun kiellossa.

Tänään oli hyvä esimerkki siitä, mihin karkkilakko olisi voinut loppua. Apukuskin puolelle penkille oli jäänyt eiliseltä milky way patukka. Juuri sellainen puolen tunnin yksin oleskelu esimerkiksi suklaapatukan kanssa voisi koitua kohtaloksi, mutta onneksi ei tehnyt mieli. No, en kyllä sitä ruvennut käteeni ottamaan ja pyysin pojan hakemaan sen pois heti kun kotiin pääsin. :D

Kyllä makeanhimoa joskus on, mutta ohjaan sen sitten johonkin muuhun kuin karkkiin. Pulla tai keksi ei ole sellainen juttu, joka minua pahemmin koukuttaisi ja hedelmät on itse asiassa paljon parempia. Huomenna voisikin tehdä itse hedelmäsalaatin.

Lainaan tähän kuvan vanhasta postauksesta, jonka aina ajankohtaisen kysymyksen vastaukseksi itse sanon tällä hetkellä, että vaihtoehdot 3. ja 2. kiitos! Marmeladikuulat voi unohtaa.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: