30. päivän tavoitepäivämäärä lähestyy

30.1. on pikkujoulupäivä ;) ja minun erityinen kevennystavoitepäiväni. Silloin pukeudun mustaan kotelomekkoon ja lupaan ottaa kuvan tänne blogiin. Hih, todellinen asukuva. :D Mutta mitäs päätin moista silloin tammikuun alussa. Pidetään nyt sitten päätöksestä kiinni.

Lauantai on vaan jo niin todella lähellä. Ei tässä mitään enää ehdi tekemään! Tai siis ei pysty tekemään paljon mitään. Sen verran päätin, että jätän ruisleivän loppuviikoksi pois ruokavaliostani. Onko muita ideoita viimehetken “trimmaukseen”? Epäterveellisyyteen ja syömättömyyten en kuitenkaan lähde.

Liikuntaa tähän väliin mahtuu vielä huomisen pump ja perjantain zumba tunti. :)

Pahus, kun en tajunnut järjestää itseäni kampaajalle tällä viikolla. Se täytyy ehdottomasti tehdä ennen seuraavaa tavoitepäivämäärääni, joka on 16.2. Ja oikeastaan se alkuperäinen 24 blogin tavoitepäivämäärä oli 15.2.  Mutta se nyt on tavallaan unohdettu juttu ja matka jatkuu uusiin tavoitteisiin.

Did you like this? Share it:

10 Responses to “30. päivän tavoitepäivämäärä lähestyy”

 1. Teea says:

  Jos tuntuu, että turvottaa, muista juoda paljon ja syödä ananasta.

 2. Pomppula says:

  Kultapiisku- tai paastotee tai Forsman laihduttajan paras ystävä-tee (viimeinen ihan k-kaupoista ainakin löytyy, valkoinen paketti irtoteetä) vois auttaa poistamaan mahdollisia nesteitä.. ja jos on mahis vetää pari päivää vähän hiilareita vähemmälle, esim. jättää pastan/riisin/potun pois niin sekin voi jo näkyä vyötäröllä tai ainakin tuntua olossa :)

 3. Teea says:

  Niin ja tietty vihreä tee…

 4. Outi says:

  Minä en riisiä syökään ja pastaa nyt jonkun verran, mutta aika vähän tällä hetkellä. Tuota teetä voisin kokeilla, kun muutenkin olen teen ystävä. :)

  Ja ananasta, sitähän on kaappi notkollaan! Paitsi että ihailin juuri aamulla, ettei edes aamusta ole enää turvotusta. Melkoinen ero joulunjälkeiseen oloon.

 5. Keiju says:

  Hienoa, kuvia odotellessa! Catherine Zeta-Jones on hyvä motivaattori: kaapin kätköistä löytyy mm. Hello ja Ole-lehden special-numerot Catherinen ja Michael Douglasin häistä pitäisi ne kaivaa esille, niin jo motivoituisi taas. Catherine oli aivan uskomattoman upea häissään. *En kyllä ollut siellä* Zumba-vaatteet on kyllä överihienoja…

 6. Outi says:

  Minä en kyllä muista, että olenko juuri nähnytkään niitä hääkuvia. Hmm. Voisi olla aikamoista motivaatiokatsottavaa. :)

 7. Pinkki Pingu says:

  Gooooogleen Catherinen häät! :) Ovat kyllä aivan unelma-Hollywoodpari. Michael on niiiiin komea!! :) Ok, mutta siis viime hetken vinkkejä: paaaaljon vettä ja tosiaan hiilarit ihan mahd. minimiin. Olisin myös ehdottanut tuon ruisleivän poisjättämistä, koska tosiaan ainakin itseäni se turvottaa ihan huimasti. Odotellaan sitten kuvia!!

 8. Outi says:

  Ruisleivällä on todella turvottava vaikutus, mutta normaalitilanteessa en siitä luovu. Saapa sitten, ainakin toivottavasti, tarvittaessa pikavaikutusta. ;)

 9. Sotanorsu says:

  Komppailen muita kommentoijia. Teetä ja ananasta, sillä nestettä voi koittaa saada liikkeelle. Mutta jos sitä turvotusta ei pahemmin ole, nin pikakonstit on kyllä aika vähissä :)

  Toivottavasti pikkujouluista tulee tosi hauskat!

 10. Outi says:

  Ainakin nämä pikkujoulut on järjestetty perusteellisesti ja ajankohtakin alkaa olla perinteinen. :)

Leave a Reply

See also: