Tempaukset tauolle ja minigolfin pariin lepäämään :)

Uskomaton juttu. Olin kirjoittanut eiliseksi helpon tempauspäivän, mutta vajaa viikko sitten se sama ohjelma oli tosi tiukka ja reilu viikko sitten täysin mahdoton toteuttaa! Olen minä sitten hieman tainnut ottaa viikossa askelia eteenpäin ja löytänyt rentoutta liikkeeseen. :)

Kirjoitetun ohjelman toteuttaminen on tavoitteellisessa treenaamisessa aivan avainasemassa. Minä en ainakaan etenisi ollenkaan samalla tavalla, jos en suunnittelisi tekemisiäni kunnolla. Tai no, kaikkein paras on tietenkin treenata toisen tekemällä ohjelmalla, mutta nyt tämä homma on lähtenyt toimimaan yllättävän hyvin itse suunnittelemalla. Tottakai olen turvautunut tuttuun hyväksi koettuun ja opiskeltuun tapaan, etsinyt vaikutteita, ajatuksia ja omaan tilanteeseen sopivia juttuja, joita olen koittanut soveltaa ja välillä päivittää ohjelman juuri omaan tarpeeseen.

Ehkä se mikä vielä voisi ja pitäisi olla paremmin on porukan tuki. Se, että näkisi toiden tekemistä ja toiset näkisivät mihin minut nostoni ovat menossa, sitä tarvittaisiin. Sari, ensi viikolla treeni porukalla…? :)

Mutta nyt on aika antaa kropan levätä pari päivää.

Viikolla kävin jo kokeilemassa Vaskiluodon ihanan aurinkoisia huopia pikaisesti ja huomenna pelaan Raholassa. Voi kuinka näitä vanhoja huopia tuleekaan ikävä, vaikka toukokuussa tulevat uudet radat on varmasti huippu laatua.

Vaskiluodon auringossa

Raholan jälkeen sunnuntaina alkaa viimeinen reilun viikon rutistus ennen kisoja. Kisaviikolla taas on levollakin sijaa.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: