Rakas keltainen kahvakuulani

Kolme treeniä, sen verran meillä on edessä ennen SM-kisoja, jos ei päätetä venyttää treeniohjelmaa yhdellä kerralla. Kolme ei ole paljon ja toivoisin, että meillä olisi aikaa enemmän, mutta sillä mennään mitä on.

Olet osoittanut minulle, että meidät on luotu ystäviksi. Se sellainen pelonsekainen kunnioitus, jota vielä vähän aikaa sitten tunsin, kun katsoin sinua siinä vinottain edessäni lattialla on muuttanut muotoaan. Enää en pelkää, mutta kunnioitan kyllä yhtä paljon kuin ennenkin. Sinä et nimittäin itseksesi lattiasta irti tempaudu.

Tilasin mankkua lisää, koska ollaan tuhottu jo aikamoinen määrä tämän tasan kuukauden aikana, mitä on ohjelman mukaan menty. Se ei saa loppua kesken, koska homma jatkuu – ei aivan niin tiukasti, mutta tottakai jatkuu kisan jälkeenkin. Nythän me on vasta oikeasti ystävystytty. :)

Tai oltiin kyllä ystäviä jo 2011 OALC:n merkeissä, mutta ystävyydessä on kautensa ja se, että tempauksesta tuli meille yhteinen harrastus, ei ollut ollenkaan mutkatonta. On se hyvä, että sinulla on kärsivällisyyttä. Minulta sitä joskus puuttuu.

Hei kiitos tämänpäiväisestä! Se oli mainio 8 minuuttinen OAJ:n parissa. Miten on, maltetaanko huomenna levätä vai otetaanko temmaten?

Kyllä hyvä ystävä on painonsa arvoinen kultaa. Olen kiitollinen jokaisesta yhteisestä hetkestä. :)

Rakas keltainen

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Rakas keltainen kahvakuulani”

  1. M says:

    Karkeasti laskettuna päivän kurssilla noin 753 878 US dollaria!

  2. Outi says:

    Jestas! Siinä sitä on ystävällä kultainen arvo. :D

Leave a Reply

See also: