Happy! Täydellinen treenin jälkeinen fiilis

Tänään jo aiemmin tuli radiosta Pharrell Williamsin Happy ja se jäi päähän soimaan. No nyt se soi entistä pahemmin, koska treeni kulki :) ja tottakai tuo soi jälleen radiossa. :)

Tältä siis tuntuu tempaustreenin jälkeen. Clap along if you feel like a room without a roof!

Vaikka siis minun treenini ovat muihin kisaajiin nähden taatusti kulkeneet erilaista rataa tempauksen osalta, niin olen todella tyytyväinen. Uusi ennätys tässä vaiheessa ennen kisaa ja kämmenet ehjänä on melkoinen juttu.

Niin millä tavalla olen treeneissä edennyt eri tavalla kuin muilla? Lähdin niin pohjalta 16 kg:n tempauksessa liikkeelle, että siinä missä tosikisaaja on voinut tehdä niitä oikeita 8 minuutin treenejä, niin minä olen kulkenut sitä kohti.

OAJ:n suhteen on ihan eri juttu. Siinä olen voinut  tehdä myös “oikeita” treenejä. Niiden treenien koko ajatus on siis ollut aivan erilainen.

Aikasarjatreenejä on kyllä ollut tiheässä 20.2. – 25.3. eli kuukausi ja viikko yhteensä ja siis kaksi treeniä on jäljellä. Treeneissä on ollut tavoiteltavaa joka kerralle roimasti, mutta samoin on ollut rajoitteita.

Treenien pääosa on kulkenut alusta loppuun kuin juna sellaisena kuin olen kirjoittanut, mutta yhdellä treenikerralla en ole pystynyt tekemään aivan sitä mitä olisin halunnut. Erityisesti kyse on ollut tempauksen tekniikasta ja vasemmasta kädestä. Olen joutunut säästelemään tai sanotaan, että treenaamaan jaksamisen, tekniikan ja vasemman käden ehdoilla. Nuo kolme on tiukasti sidoksissa toisiinsa.

Vaan askel askeleelta kohti tavoitteita, sitä tässä on tullut tehtyä. Maaliskuun alussa ajattelin tavoitteita ja tein tällaisen tekstin. Kyllä minä kovan tavoitteen kisaan silloin laitoin ja kova se on edelleen.

Olen edelleen samaa mieltä ja Happy! :)

(laittaisin tähän vielä aivan totaalisesti toisenlaisen ajatuksen samaan postaukseen, mutta en meinaa millään löytää fb:ssä näkemääni “viisautta”. Etsintä jatkuu ja tulkoon siitä sitten ihan oma postauksensa…)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: