SM kisan aattona…

Illalla nukahdin hirvittävässä vilutärinässä ja tänään ihmettelen missä mennään. Tiistainen viimeinen treeni oli erinomaisen OK ja fiilikset hyvät, mutta katsotaan nyt mitä tässä seuraa. Kisakuumetta? Pää kainaloon ja menoksi ihan joka tapauksessa illan suussa. Puntarille Laukaaseen pitää ehtiä ennen ilta kahdeksaa.

Täällä Lift Me Up:n blogissa on jo kaikki oleellinen kisohin liittyen tulospalvelusta lähtien. Livestreamista ei ole vielä tietoa, joten en voi laittaa linkkiä kisalähetykseen.

Jännittääkö? No tuota, viikon kiireessä ei ole ehtinyt, mutta nyt vastaus on KYLLÄ. :D

edit: Olin puolivalmiin bloggauksen kirjoittanut jossain välissä viikolla ja totesin, että tiistain treeni oli toiseksi kovin kaikista reilun kuukauden aikana. Kolmanneksi viimeinen oli ehdottomasti kaikkein kovin, mutta muita ei voi asettaa järjestykseen. :)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “SM kisan aattona…”

  1. maythef says:

    Tsemppiä kisaan!!!

  2. Outi says:

    Kiitos hurjasti! Tuota tsempitystä tarvitsin JUST nyt. :D

Leave a Reply

See also: