Laukaan biathlon kisareissua vielä hieman kuvina

Perjantaina illalla piti ehtiä ennen kahdeksaa puntarille. Se oli se kisareissun pahin osuus heti alkuun.

Salin puolella oli nostopaikat jo tehtynä ja tottakai sinne piti kurkistaa. :)

Kyllä tuttuja jo vilisi, mutta niin oli myös paljon kasvoja joita ei tunnistanut. Kahvakuulan nostajissa on parin vuoden aikana tullut paljon uusia, joista osan toki tunsi virtuaalisesti, mutta monia ei ollut nähnyt niinkään.

Ja kyllä muuten iltaruoka maistui sen puntarillakäymisen jälkeen! Enpä muista koska niin suuren pihvin olisin syönyt, kasviksilla tottakai.

Lauantaina aamulla tankkaus jatkui ja kymmeneksi piti olla paikalle yhteiskuvaan, jonka jostain varmaan pääsee linkittämään tähän, kunhan se on esillä.

Kisat alkoi todellakin vauhdilla, koska Sari oli heti ensimmäisessä erässä. Oli mahtava, että pystyi katsomaan ja hihkumaan sen erän ajan, koska itse olin vasta kolmannessa. Ja oli se tosiaan hienoa menoa. :) Vaikka kyllähän minä tiesin mitä tuleman pitää, koska näin sitä jo muutamaan kertaan etukäteen.

Omista nostoista ei nyt sen enempää, mutta jospa jostain jossain vaiheessa putkahtaisi videota, niin pääsisi itse jälkipuimaan kaikkea mitä tapahtui.

Mutta Sarin nostojen lisäksi oli naisten mestaruussarjat se mitä tuli seurattua erityisesti. Sanna ja Kirsi nosti sopivasti vierekkäin ja oli Sannalta ihan huikea työntösarja!

Oli vaikeuksia nahoissaan pysyä, kun tuota katsoi. Kirsin tekniikka oli niin Kirsiä ja Sanna siis se oli oikeasti sanoinkuvaamattoman hieno veto!

Krisse, Taija ja Satu nosti myös vierekkäin ja itse asiassa tuossahan oli suoraan palkintopallisijat jaettuna ja järjestyksessä rivissä. ;)

Ja entäs se Kirsin tempaussarja… Ei ole ketään, jolla olisi nokan kopauttamista ja edes mahdollisuutta yrittää samaa temppua tämän päivän Suomessa. Ennätykset on tehty rikottaviksi, mutta Kirsi on se, joka omat ennätyksensä rikkoo. Vaikka 172 tempausta ei ollut päivän ainoa SE tulos, niin oli se aivan omissa sfääreissään.

Hmm. Parhaalta sain apua ja Kirsi siis osasi minullekin tempausta neuvoa niin, että omalla tasollani pääsin eteenpäin. Kiitos, suuret kiitokset siitä.

Kuvia ei tullut niin kovin paljon napsittua ja keskittyi liftareihin aivan selkeästi. Ajatuksia tekniikoista ja tekemisestä pyörii päässä paljon ja siitä mitä valmistautumisessa onnistui.

Yksi asia mikä kisasta tekniikan lisäksi jäi mieleen oli pettymykset, onnistumisen riemu ja jokaisen oma tapa reagoida niihin. Itseäni se OAJ tulos suututti ja nolotti. Silti ehkä oma pettymys oli pientä verrattuna joihinkin suuriin odotuksiin, joita joillakin kisaajilla selvästi oli ja jäi toteutumatta. Minähän en kuitenkaan ollut kisannut pitkään aikaan ja siksi vaikka tiesin mihin tuloksiin tähtään, niin en osannut suhteuttaa niitä muiden tuleviin tuloksiin.

Se on nyt kyllä varmaa, että ennen seuraavia isoja kisoja salikisoihinkin on päästävä. :)

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Laukaan biathlon kisareissua vielä hieman kuvina”

 1. Sanna says:

  Sun suoritus oli kyllä myös yksi noista menestystarinoista, varsinkin kun nämä oli ekat kisat pitkästä aikaa! Ja se tempaus oli huippu. Ihana oli myös miten kannustin muita ja varsinkin itselleni sillä oli huippumerkitys <3

 2. Outi says:

  Kiitos Sanna. :) Tiedän, että sinä tiedät miten iso juttu se tempaus oli minulle. :)

 3. Sanna says:

  Höö… Piti tuolla kirjoittaa että sinä kannustit :D tää mun tabletti näköjään kirjoittelee mitä sattuu, mitenhän saisi tuon ennakoivan tekstinsyötön pois, hmm..

 4. Outi says:

  Hih. Pikkuvikoja. :D

Leave a Reply

See also: