Suurten asioiden äärellä :)

Mikä on suurta ja mikä vain vaatimatonta, mikä on itsensä ylittämistä ja mikä vain on tehtävä. No, Big Benin juurella voi heittäytyä vaikkapa filosofiseksi, mutta tosiasia on, että vain pyörähdin siinä. :D Filosofoinnit voi hoitaa jälkeenpäin.

Big Ben

Flunssa sitten iski viime viikolla aivan totaalisesti. Se oli oksat pois ja pala larvaa. Kuula ei lähtenytkään nousemaan vaan minä kaaduin vaakatasoon ja ihmettelin, että miten siitä vielä kykenisi käymään Lontoossa. Olen aina pelännyt tilannetta, että joutuisin flunssaisena lentokoneeseen ja enää ei tarvitse ihmetellä, että SE ei ole hauskaa. Otrivinin avulla kai siitä loppujen lopuksi selvisi.

Ensi kokemukseni Lontoosta oli varsin hämyinen kaupunki pilvien alla. Ehkä flunssa väritti ajatuksiani koko kaupungista, mutta aivan erilaiselle mielialalle oli ehkä tilauksensa. Siinä tuli mietittyä ja ehkä ymmärrettyäkin asioita aivan eri kantilta kuin muuten olisi ollut mahdollista.

Irtiotto oli kuin olikin aiheellinen ja nyt on mielessä mieletön määrä ajatuksia pulppuamassa tekstiksi! On asiaa (sekä video) tempauksesta ja kisatreenaamisesta, sekä syömisistä varsinkin sen jälkeen, kun korvista pursuaa sitä yököttävää paahtoleipää marmeladin kera ja maha huutaa yhä vastalauseita. Suuri koitos eli eterniitti SM kisa on jo aivan kulman takana tällä viikolla ja kuukauteen en pitänyt mailaa kädessä. Sitä sun tätä ja vielä kaikkea muuta.

Blogihiljaisuus on siis selvästi loppumassa. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: