Aurinkoinen aamu WOD

Aamulla mietin, että miten jaksan herätä maanantaihin. Ihan sattumalta tajusin, että flunssa on nyt ohi. Hei minähän voisin lähteä lenkille! :)

Ei kun lenkkarit jalkaan ja koiran kanssa kävely/hölkkä lenkille aurinkoisen raikkaaseen aamuun! Ja kun siinä juoksenteli, niin tuli mieleen, että nyt olisi valmiiksi lämmiteltynä. Mitäs sitten tekisi?

Kuulan kanssa 20 kyykkyä, tekniikkaa kevyesti maistelevat tempaukset 20 per käsi, 20 kyykkyä ja tempaukset 10 per käsi. Siitähän tuli kevyt aurinkoinen aamu WOD, joka koostui silkasta ilosta. :)

Kahvakuulat auringossa

Joskus kai maanantaikin voi alkaa aivan eri tavalla. Ehkä koko viikosta tulee erityinen. :)

Did you like this? Share it:

5 Responses to “Aurinkoinen aamu WOD”

 1. Sanna says:

  Ja taas onnistuit piristämään päivääni! Miten minusta tuntuu, että kun tavoitteellisesti urheilee, niin tällaiset extempore kivat jutut jää sun tekemättä. Sitä ajattelee sitten, että kun kuitenkin treenaa, niin samalla tekee sitten “oikean” treenin. Voisi ehkä välillä höllätä ja tehdä itsekin jotain muuta jos vaan kivalta tuntuu :)

 2. Outi says:

  Olipa hyvä, että eilinen auringonpaiste tuli tehokkaasti käytettyä hyväksi heti aamusta. Tänään on aivan pilvessä.
  Mutta joo, siis tuota olen monesti miettinyt, että kun on tehokas treenikausi meneillään, niin tottakai se on mahtavaa ja sitä paahtaa menemään, mutta sellaiseen “hauskanpitoliikuntaan” ei vaan ehdi tai ei se tule mieleenkään.
  Molempi parempi. :)

 3. Outi says:

  Siis täh. Vaasassa sataa taivaan täydeltä lunta!!! Todellakin erilainen päivä. :D

 4. Mari says:

  Nyt pitäisi taas tehdä pieni ryhtiliike. Kun olin ihan vaan vähän kipeänä, niin nyt tuntuu jotenkin kauhean tahmealle lähteä tekemään omaa treeniä. Jonkun pitäisi tulla hakemaan mut salille vääntämään mavea – tai sitten pitää itse potkaista itseään persuksille, kerätä kamat kassiin ja lähteä sinne :) .

 5. Outi says:

  Minua ei ainakaan kukaan tule hakemaan, joten eikö se ole vaan itse napattava niskasta kiinni. :) No tosin itselläni oli kyllä se ensimmäinen flunssaviikko ihan tuskaa pysyä paikallaan, mutta toisen viikon aikana alkoi jämähtää tai ainakin unohtaa, että on päästävä liikkumaan. Ihmeellinen on ihminen!

Leave a Reply

See also: