Hyvää vappua! :)

Aurinko paistaa ja vaikka lämmintä ei olekaan, niin jestas oli mahtava juoksennella pururata pariin kertaan ympäri. Ei kiirettä, ei ristinsielua lintupopulaatiota lukuunottamatta ja happea riitti. :) Ihan pakko oli ottaa toinenkin kiekka, että pääsi juoksemaan vesitorninmäen uudestaan ylös.

Aamulenkeistä on taas tullut mukava tapa pariin kertaan viikossa. Työaamuina se on vähän siinä ja siinä minkä verran malttaa laittaa aikaansa juoksenteluun, mutta täytyy myöntää, että olotila on sen jälkeen niiin upea. :)

Erinomaista vappua kaikille! Vaikkahan sitten kuula ei ollutkaan äkkiseltään niin kevyt kannatella kuin olin ajatellut… :D Mikä siinä on, että kuulat painaa paljon enemmän kantaessa tai muuten vaan pidellessä kuin oikeasti nostaessa? :)

Ehkä illalla oikeasti nostan kuulaa, mutta kuvan ottaminen sentään varmisti, että kädet ja takki oli mankussa. Vappumankut :D ja elämä hymyilee!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: