Treenikivaa on hauska pitää!

Ihana aamu! Aurinko paistaa ja ei siellä kovin lämmin ole, mutta on kyllä, jos käy lenkillä ja tekee vähän muutakin. :)

Tämä oli viikoin toinen juoksulekkiaamu, mutta jostain syystä nyt ei oikein kulkenut. Tuntui tosi takkuiselta ja jalka ei tahtonut nousta tai jotain. En tiedä mistä se tuli, mutta kun aamukin oli niin mainio, niin en halunnut jättää sitä yhteen kierrokseen ja toisaalta päätin, etten nyt tee väkisin toista kierrosta.

Mutta hei, pihassahan on yksi juttu, jolla voisi keksiä jotain.

Rauta ja koira kaveri

Mitä parhaimmassa treeniseurassa eli Doriksen järsiessä keppiä vieressä nostin tuolla epämääräisellä tangolla 10 sarjoissa 50 maastavetoa ja 50 takakyykkyä. :D

Tuli muuten mainio olotila ja kun nyt olen vähän epämääräisesti ilman tavoitetta ja kevyemmin minigolfin ehdoilla, niin kylläpä teki hyvää. En tiedä yhtään paljonko tuo painaa eli ei paljon mitään, mutta hyvin sai jaloissa tuntumaan. Mistä tulikin mieleen, että nyt on paras vähän venytellä…

Aamuaurinkoinen treenikiva oli kerta kaikkiaan hauska juttu ja olotila on ihana. Täytyy kesäksi keksiä kaikenlaista, koska vierivä kivi ei sammaloidu.

edit: Juu kyllä minun on nyt mietittävä vähän treenikuvioita, vaikka tällainen “mitä milloin sattuu mieleen juolahtamaan” tekeminen on kivaa, niin paljon mielummin teen töitä johonkin tavoitteeseen – vaikkahan sitten kevyempään sellaiseen. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: