8 treenipäivää ennen SM -kisoja

Oppimista ja motivaatio-ongelmia :) siinä on melkoinen kaksikko, joka tänään hieman hymyilyttää. Epätoivoa ei ole ilmassa, mutta sitä kyllä, että jos viikkokisassa lyö yhden huonon lyönnin, niin ei osaa saada Fiilistä päälle ja jatkaa oikealla rytmillä ja tahdolla eteenpäin.

Eilinen oli hyvin kaksijakoinen juttu. Erinomainen treeni ja viimeaikojen parasta sivuava treenikierros. Ei paha yhdistelmä, mutta viikkokisa oli aika eri laidalta. Ihan ok lyöntejä, mutta ilman tahtoa ja moukarihäkin mailakin oli hukassa ja ja ja… Voisi alkaa valitusvirren, mutta ei tee mieli, kun on liian hyvällä tuulella siitä, että tietää ottaneensa askelia eteenpäin. :)

Onneksi minigolfia voi pelata kaikessa rauhassa kisoihin asti – no pienellä lepotauolla. Niin ja viimeiset päivät otan rennosti töiden ja muiden hommien parissa.

Tämä laulu soi päässäni, joten annan sen tulla tähänkin. Omassa päässä soi ehkä hieman räväkämpi versio, mutta kaunishan se on näin.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: