Virallinen keventelyn vapaapäivä

Mutta ei ihan vielä. Kyllä päivä pitää elää totuttuun tapaa ja vasta illalla olla välittämättä tuon taivaallista siitä, että mitä suuhunsa laittaa. Tai no, saattaa silloinkin tulla jotain jätettyä ottamatta, mutta periaatteessa olen täysin vapaalla. :D

Musta mekko tuotti pienen yllätyksen. Sitä pitäisi ehkä pienentää… Ei se vielä ihan liian iso ole, mutta sen verran väljä, että itseä häiritsee, kun ei ole ihan niin tyköistuva kuin pitäisi. No, ongelmahan on kuitenkin pelkästään positiivinen ja pitsijakun kanssa näyttää vielä ihan riittävän hyvältä. Testailin siis eilen illalla, mutta kameran eteen osun vasta tänään illalla hotellilla ennen kuin mennään juhlimaan. Saa nähdä koska saan kuvan esiin.

Eilen illalla vedin kyllä päälleni sitten taas kokoa pienemmänkin mustan mekon ja täytyy sanoa, että on todella hilkulla, etten laitakin sitä. Ihan niin rohkea en ole, vaikka pidän paljon enemmän sen v-mallisesta kaula-aukosta. Tai ehkä sovitan vielä ennen lähtöä. Enpä tiedä.

Puntari näyttää parin sadan gramman pudotusta, mutta nyt on pakko sanoa, että jotain on tapahtunut. Ensinnäkin sisäreidet, ne on aivan erilaiset kuin ennen – siis pienemmät. Ilmankos farkut tuntuu niin löysiltä. Myös mahassa, jota olen tuskaillut, on jotain tapahtunut nyt niin oikeasti. Se jo vähän huolestuttaakin, koska mietin jo, että näinköhän alan haaveilla plastiikkakirurgiasta painon pudottua normaalipainoon. Mutta varmasti keveneminen näkyy muutenkin, tietyt kohdat vaan huomaa itse helpoimmin.

Hauskaa viikonloppua kaikille!

ps: Olipa hauskaa eilisellä zumba tunnilla. En ollut juuri yhtään jumissa edellispäivän pumpista, vaikka tuntuihan se jaloissa ja varsinkin olkapäiden paikkeilla.

Did you like this? Share it:

11 Responses to “Virallinen keventelyn vapaapäivä”

 1. See says:

  Wau, onnittelut hienoista tuloksista!

 2. Outi says:

  Mutta painossa ne tulokset ei tosiaan näy. Se tekee olotilan vähän ristiriitaiseksi.

 3. Piritta says:

  Mulla pysähty kans tos tammikuun alussa. Sahas kolmisen viikkoa paikoillaan. Onneksi tuli vasta tässä vaiheessa, jolloin painoa oli pudonnut jo 12kg. Tänään aamulla puntari taas hymyili pitkästä aikaa ja paino oli pudonnut yli kilon. Nyt on 13,6kg saldona ja tavoitteeseen 2,2kg!!! Seuraavaksi olis tarkoitus keskittyä myös venyttelyyn ja lihaskuntoon, sekä kiinteytykseen! Olen kiitellyt tässä viimepäivinä omia tärkeitä tukijoitani ja herättelijöitäni. Eija “tavisjmpanvetäjää”, Outi, Teea, Pipa ja Marjo ylistystä Zumbasta, Outi tästä blogista ja vertaistuesta! Petra Zumban Suurlähettiläs! Kiitos teille kaikille, olen löytänyt itsestäni liikkujan ja sain täyttää 33v normaalipainoisena!!!

 4. Outi says:

  Piritta ihana miten hurjan paljon olet saanut painoa putoamaan! Minä olen niin paljon perässä ja kilot niin paljon lujemmassa. Jotenkin tuntuu, että enemmän olen täällä blogissa kirjoitellut kevenemisestä kuin keventynyt. Huokaus. Mutta mahtava kuulla, miten muilla putoaa!!!

 5. Piritta says:

  On aivan ihanaa, että on tuollaisia ihmisiä, kuin sinä. Voit laskea osan minun pudottamista kiloista omiksesi, sillä sinullakin on siihen ollut suuri vaikutus!! Ja eikös se ole tärkeämpää, että ne pudotetut pysyy veks. Mä en ainakaan ole millään kuurilla vaan tämä on PYSYVÄ elämäntaparemontti !!

 6. Outi says:

  Enkä minäkään ole millään kuurilla, en tosiaan. Elämäntaparemontissa on ytyä!

  Piritta, jos minä olen auttanut sinua matkalla ja houkutellutkin sille, niin sinulla on myös suuri vaikutus siihen, että minä saan lisä motivaatiota. :)

 7. Tiia says:

  Jee mitä huomioita, sulla on hyvä vauhti meneillään! :)

 8. Piritta says:

  Yhdessä olemme vahvat!!!

 9. Outi says:

  Hauskaa lauantaista iltaa kaikille! Itse tässä lähden matkaan ja kohti kivaa iltaa. :)

 10. See says:

  Jos vaatteet kiistatta osoittavat sinun pienentyneen, niin mitä väliä vaa’asta? Lihas on tiukempaa: http://fatshedding.blogspot.com/2009/10/muscle-vs-fat.html

 11. Outi says:

  Todella mainio kuva! :D

Leave a Reply

See also: