Heinäkuu ja uusi elämä odottaa viikon päässä

En melkein uskalla tätä kirjoittaakaan, mutta tosiasia on, että minun elämäni muuttuu viikon kuluttua kertaheitolla pitkän – äärettömän pitkän – muutosprosessin jälkeen. Minusta tulee kaupunkilainen. Oho.

Olen päättänyt, että myös blogin ulkoasukin saa muuttua samalla kertaa. Siihenkin on jotenkin pakottava tarve kaiken muun mukana.

Mutta ensin tämä viikko sujuu pakatessa ja betoni SM-kisoihin treenaillessa sekä töiden merkeissä ennen viikonlopun kisoja. Tämä viikko ja sitten maanantaina viikon kuluttua askel johonkin aivan muuhun suurin piirtein kaikessa…

Ei! Kahvakuulat ei jää muuttomatkasta, eikä polkupyörä, eikä mikään oleellinen. Mankut on jo pakattu! Ja uusi täysin erilainen treenikausi odottaa.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: