Kesäpoluilta löytyi uusi elämä

Kuinka kukaan voisi tietää mitä nurkan takana odottaa, saati sitten polulla, joka pujottelee kesäisen metsän läpi kohti aivan uutta… :)

Kuukausi on kulunut niin nopeasti! Niin paljon on tapahtunut! Nyt on syksy siinä mielessä alussa, että työt alkavat tänään ja koulujen alku on jo hyvin lähellä. Kiireinen kesäloma pakollisine hellesiestoineen on takana, vaikka se suurin helle taitaakin yllättää tulevana sunnuntaina.

Muutto Vaasaan on onnistuneesti takana ja täytyy myöntää, että tykkään tästä olotilasta paljon. Vesivaurioremontti uudessa kodissa alkaa tänään yläkerran vessan purkamisella (hups) ja vedet tuli rankkasateella melko pian muuton jälkeen kellariin eli siihenkin liittyy operaatioita, mutta onni on silti valkoinen rintamamiestalo. :)

Hitsi, että Anvia järjesti hyvän irtioton netistä täksi kesäksi. Nyt ei melkein osaa aloittaakaan mistään langanpäästä tämän blogin kanssa. :) No toisaalta, kenellepä täydellinen irtiotto ei tekisi hyvää. Piti pari päivää jo mietiskella tietokoneen salasanaakin ennen kuin muistin miten tänne pääsee sisälle. :D Eikö se ole onnistuneen kesäloman merkki?

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: