Että semmoiset tammikuiset pikkujoulut

Ruokaa, paljon, lohta, naudan paistia, gratiinia, kermaperunoita, fetasalaattia, pehmeää suklaakakkua jäätelöllä, juustokakkua, piirasta,… :D Okei, eilisen pääosassa taisi olla ruoka tai sitten se oli aivan mainio cover bandi, joka kelpaisi mihin tahansa tapahtumaan.

Päivä oli ehkä suurelta osin katastrofi, kun eräs ei katsonut riittävän tarkasti, että varmasti kaikki Vaatteet olivat matkassa. Juu, vaatteet jäivät lähtöpisteeseen ja se huomattiin vasta puolessa matkaa eli ehkä noin 70 kilometrin päässä. Ihan äkillisesti nostin vaan katseen kirjasta, jota olin lukemassa ja kysyin, että “tulihan se pukupussi mukaan”. Oli melkoista hulinaa saada kaikki lähtemään, yksi poika poimittua kaverisynttäreiltä suoraan lennosta ja pojat sekä koira matkan varrella siirrettyä mummon ja vaarin autoon matkalle mummolaan. Ehkä se ei sitten niin ihme ollutkaan, että pukupussikatastrofi tapahtui.

Jos jotain positiivista katastrofista haluaa löytää, niin sainpa hauskan hieman tunikamallisen paidan, joka toimii todella hyvin farkkujen kanssa. Ihan kelvollisesti se ei sitten kuvien perusteella toiminut hameen kanssa, joka piti hakea toisesta kaupasta ja oli hieman liian pitkä. Mustat perushameet oli valikoimalta kortilla. Niin erityisen super positiivista oli, että 40 numeron hameet oli jo täysin ohitettu kokoluokka! :) Jopa 38 oli joissakin malleissa ei niin hyvä, vaikka 36 onkin vielä aika kaukana todellisuudesta.

Siispä, neulos tunika koko 40 Kappahl, neulos hame koko M Anttila. Ei tuo niin hyvältä näytä, mutta laitan näkyviin, kun jotain kuvaa lupasin. Ja meikki ei toimi, näytän kauhean kovalta, mutta onneksi huulipunasta pääsi eroon. :)

Ja en todellakaan ollut pikkujoulujen tuhdein tapaus!

Tunikassa ihan pikkuisen harmittaa, että ostin sen kokoa 40, vaikka ehdottomasti olisi pitänyt ostaa 38. Vielä ei oikein meinaa luottaa ja uskoa siihen mitä on tapahtunut ja että ne pienemmät on oikeampia. Tunikassa on muuten sellainen hauska eripituinen helma, mutta eihän se tuossa näy.

Onko teillä vaikeuksia uskaltaa ostaa juuri oikean kokoisia eli riittävän pieniä vaatteita, kun paino putoaa? Minä en yleensä ole langennut tuohon, koska pienempien vaatteiden ostaminen on kerta kaikkiaan riemullista, mutta näköjään joskus jänistän ja ajatukset menee solmuun.

Ja nyt on sellainen olo, että ei turhaa syömistä lähiviikkoina kiitos. Hyvää se kaikki oli ja juomat eivät loppuneet kesken. ;)

Did you like this? Share it:

3 Responses to “Että semmoiset tammikuiset pikkujoulut”

 1. Pinkki Pingu says:

  Minulla on todella ongelmia löytää oikean kokoisia vaatteita, H&M:n koko S sopii joissain vaatteissa erinomaisesti, KappAhlilla jopa S on usein aivan liian iso (esim. ihana isokauluksinen neulepaita) ja koko M joisskain vaatteissa on H&M:llä sekä Vero Modassa oikea, mutta Lindexillä ja KappAhlilla aivan megasti liian iso minulle. Mutta esimerkiksi alusvaatteiden kanssa on todellinen metsästys, jotta löytyy oikea koko ja samoin housuissa. Sen vuoksi olenkin päättänyt, että en saa ostaa uusia vaatteita ennenkuin olen saavuttanut tavoitepainon. Sitten niitä vaatteita onkin helppo ostaa, kun ei ole enää tavoitteena pudottaa painoa.

 2. Teea says:

  Ihana tuo tunika!

 3. Outi says:

  Sovittelin tuossa illalla uuden kerran ja ihastelin sitä tunikan materiaalia. On todella pehmoinen ja mukava. Ja ei se kokokaan niin hätätilanne ole, koska sivusaumasta voi vähän ottaa sisään, jos siltä tuntuu. :)

  Pingu, on kyllä todella suuria eroja eri ketjujen vaatteissa kokojen puolesta. Minä en tietenkään noin pienissä kokoluokissa vielä ole, mutta isommissa on sama juttu. Ja varsinkin, kun on lyhyt, niin eri kauppojen vaatteiden sopivuudessa on todella paljon eroja.

Leave a Reply

See also: