No more sugar

Nämä magneetit on tehneet minusta hirviön. On niin helppo heittää esille uusi ajatus! :)

No more sugar

Mutta ei tuolta jääkaapista sokeria paljon löydy. Eniten varmasti sitä sisältää hedelmien lisäksi tämä yksinäinen, mutta toisinaan toistuva herkku.

Kreikkalaista herkkua

Kreikkalaisesta jogurtista en ole lainkaan huolissani ja syön sen taatusti aivan itse. :) Siinäpä tulee yksi herkutteluvälipala testattua sokerimittauksessa. Hedelmien osalta tilanne on aivan toinen, koska tiedän, että olen syönyt niitä päivittäin ja monipuolisesti. Olen varma, että lajivalikoima tulee hieman vaihtumaan ja se pikkuisen harmittaa.

Jääkaappi saa näin aluksi toimia niin, että syön kaiken mitä siellä jo valmiiksi on. Siispä lounaaksi kanasalaattia…

Valmissalaatti

Juu, valmissalaatti, mutta salaatinkastikkeen jätän aina pois, koska en ole vielä koskaan ihastunut kai mihinkään salaatinkastikkeeseen. Miksi turhaa opetella syömään jotain, joka on pahaa. Ei siis kahviakaan minulle ikinä kiitos!

Ruokien lisäksi liikunta on tietysti fiksu juttu. Tänään se oli kävelylenkki aamulla ja ehkäpä pyörälenkki jossain vaiheessa illalla. :)

Mistä sokeria on kesän aikana kertynyt? Hedelmistä kaikkein eniten, karkkilankeemuksista tottakai ja ihanasta irtojäätelöstä. Hedelmiä olen syönyt taatusti joka päivä, karkkia kyllä toisinaan ja kun nyt mietin, niin kai jäätelöä on tullut syötyä pari kertaa viikossa. Jestas se kinuskinen manteliherkku (tai toisinpäin) on ihanaa… Mutta on hyvä, ettei sellaista ole automaattisesti saatavissa vaan on lähdettävä erikseen nautiskelemaan. Ja paras “syy” jätskittelyyn eli helteet on ohi.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: