MOS kisat Kalajärvelle kesällä 2015!?

Ratagolfliitolle ehdotus ensi kesäksi: MOS kisat Kalajärvelle kesällä 2015!

Kalajärven puistogolf nimellä kulkeva alue olisi kyllä ihan ehdoton lisä Suomen MOS kisakalenteriin, josta on tähän asti löytynyt vain Pirate Adventure Minigolf Kouvolan Jaalassa. Kalajärvi tekisi sellaisenkin pienen lisän kisoihin, että saataisiin yksi kisa Etelä-Pohjanmaalle. Siinä olisi yksi maakunta lisää kisakalenteriin ja tosiaan MOS mahdollisuus lisää. :)

Valitettavasti tänään oli mahdollisuus käydä kurkkaamassa Kalajärven ratoja vain aidan takaa illansuussa, joten ratojen kuonto jäi tällä kertaa tsekkaamatta. Jospa hyvät syksyn kelit antaisi vielä siihen mahdollisuuden.

Ihan ilman MOS pelaamista päivä ei kuitenkaan jäänyt, koska Tuuristahan löytyy 9 ratainen minigolf, joka oli muuten vaihtanut nimensä Kyläkaupan Minigolfiksi. Omistaja on siis selvästi vaihtunut ja mukavasti ainakin vesiesteet (jotka tulee aina koettua) olivat puhdasta kirkasta vettä verrattuna aiempiin vihreisiin kokemuksiin.

Kyläkaupan Minigolf

Ei voi sanoa muuta kuin että tuollainen alue sopisi moneen muuhunkin paikkaan. Kyläkaupan alueella se ehkä jää aika helposti huomaamatta, mutta suosittelen ehdottomasti pientä pelituokiota, jos Tuurissa käy.

Oma maila ja pallot oli kiva lisä, jota ei ole tullut ennen kokeiltua ja sekin paransi pelikokemusta, mutta kyllä yleisömailallakin kierros kannattaa tehdä. Kuulostiko tuo mainospuheelta? No olkoon ilmainen sellainen, koska MOS minigolf on hauskaa! Ja vaikka aikaa ei paljon olisi, niin 9 rataa on nopeasti kierretty.

Olipa pelkkää pelailun iloa. Siinä jotain, jolle oli tilausta.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: