Koti ja kissat <3

Pieniä askelia eli eilen eteinen sai vähän väliaikaiset “vaatetuksen”. Ensi kesäksi haaveilen nikkarointiprojektia, joka tuottaisi istumalaatikon, naulakon ja ylähyllyt valkoisesta lautapaneelista. Mutta nämä näytti kelpaavan kissoille oikein hyvin tässä vaiheessa. :)

Naulakko ja kenkähylly

Kenkähylly penkki

Ja kissat sai jo maistiaiset siitä miten ulkotarhaan pääsee, vaikka kulku ei vielä loppuun asti valmis olekaan. Omppu oli eilen ainoa rohkea kokeilija. :D

Pihahäkkiin kulku

Askel askeleelta, niinhän se on kaikessa.

Yläkerran vessan valmistuminen on vieläkin yksi maailman suurista ihmeistä. Ei enää pelkoa kissojen ja koiran karkaamisesta remonttimiesten auki jättämistä ovista ja varsinkin kaaoksen hellittäminen laajemmalla alueella. Koko yläkerta tuntui olevan remonttikaaoksen vallassa ja sehän vaikutti ihan joka paikkaan.

Nätti siitä tuli. :)

Vessa remontoituna

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: