Vessaremppa 2 eli puolen tunnin taidevessatoteutus

Vessassa lasikuitutapetti, jossa rumat reiät vanhojen koukkujen poiston jälkeen. Mitä teet? Tuskailin sen kanssa jo kesän, kun lasikuitutapettien repiminen olisi ollut toivoton tehtävä ja siitä olisi seurannut kurjaakin kurjempi vessaremontti, jota ei uskaltanut ääneenkään ajatella. Yläkerran vesivahinkovessasta oli riittävästi riesaa!

Parin kuukauden jälkeen se välähti. Neljä pienen pientä taulua oli etsinyt paikkaansa jo pitkään ja lisäksi oli kaksi hieman suurempaa, joissa kehysten värit sopi kohtuullisesti yhteen ja aiheet sitäkin paremmin. Niillähän reiät saa piiloon.

Pikkutauluissa ei ollut ripustuskoukkuja, joten näppärä nainen tarttuu porakoneeseen ja poraa viistot reiät, joista taulut voi ripustaa nauloihin, eikös? ;)

Ripustusreikien poraus

Sitten vaan pienillä nauloilla taulut sopivaan sommitelmaan niin, että pahimmat reiät jäi alempien reunataulujen alle. Yhtään ei haitannut, vaikka joitakin nauloja piti fiksata ja siirtää hieman, että sai taulut asettumaan riittävästi linjaan. Mitä parista pienestä lisäreiästä taulujen takana, kun piiloon jäi superrumat isot jäljet.

Taulusommitelma

Mitä mieltä toteutuksesta? Sopiiko taulut vessan sisustukseksi?

Viralliselta tarkastukselta ei tässä talossa voi välttyä. :D

Kissakurkistus

edit: Taas tuli todistettua, että hyvän mielen saa aikaa hyvin pienillä asioilla.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: