Naisellinen aikuinen treenattu vartalo – Millainen se on?

Jo parin vuoden ajan olen sanonut, että oma tavoitteeni on ollut vahva nainen tai kehittyä vahvemmaksi, ei niinkään se mitä peili tarkalleen näyttää. Minulla ei ole ollut motivaatiota tavoitella täydellisen treenatun näköistä vartaloa tai jotain vastaavaa. Jos ei ole tavoitetta, niin sinne ei sitten matka viekään. Vaan mikä on ensi vuoden tavoite?

Kyllä ne nyt houkuttelevat sanat nostamisessa kehittymisen lisäksi ovat naisellinen aikuinen treenattu vartalo. Mutta mitä ihmettä se tarkoittaa? Kyse ei ole fitnessmalli, bikinifitness tai sen sellaisesta, joka on niin joka paikassa pinnalla. Ei. Tahdon lihaksia tottakai, mutta tavoitteena ei ole rasvaton pyykkilautavatsa. :D Hah, mikä ajatus. Ei. Mitä se sitten on?

1. Ensimmäiseksi heitän aidosti BMI:n roskakoppaan, vaikka minulla on käsitys siitä, mitä se parhaimmillaan omalla kohdallani voisi olla.

2. Toiseksi aion luottaa syömisissäni aika paljon sitä, että mikä pitää oman aineenvaihdunnan ja siis vatsan kunnossa.

3. Uskon, että naisellinen aikuinen treenattu vartalo on aika tavalla pään sisäinen juttu. Kyllä se kunnon kyykkytreeniä ;) tulee vaatimaan (pää myös ei vain body), mutta kaikkein eniten iloista mieltä.

4. Treenissä lähden omasta mielestäni fiksulle linjalle, joka saa pitää sisällään kuulaa, punttia ja lenkkiä – asioita, jotka jo tietää hauskaksi. Jotain uuttakin varmasti, mutta yhteensä ei liikaa. Ehkä se liikaa onkin käsite, mitä pitää ymmärtää välttää.

Itse asiassa google ei otsikon kysymykseen vastauksessa anna juurikaan vastausta. Ei sen takia, että vaikka hakukriteerit olisivat mitkä, niin kuvat eivät osu ollenkaan kohdalleen mielikuvaan, jota haen. Jokainenhan meistä on omanlaisensa.

Hitsi, kyllä me naiset oikeasti ollaan erilaisia. En vaan malta olla laittamatta tätä eteen osunutta kuvaa googlekierrokseni varrelta. Kuva on otettu täältä ja luen tekstiä niin, että kuvaa voi käyttää. (Mikään “google” lähteenä ei todellakaan ole oikeutus minkään kuvan käyttämiselle.)

Karrikoitua tottakai, eikä pidä kaikkea sisällään, mutta ihmisen monimuotoisuudesta tuo kyllä kertoo. :)

Hihittelen tässä itsekseni, että mihinkään “naisten laitteisiin” minua ei kuntosalilla tule edelleenkään saamaan. :D Ei tämä mitään sellaista tarkoita. Olen kuten ennenkin motivoitunut nimenomaan kehityksestä vapaiden painojen kimpussa, enkä edes suostu salille, jonne täytyy “pukeutua”.

Johonkin tanssitreeniin voisin kyllä välillä lähteä. Se on yksinkertaisesti hauskaa! Ja hauskanpitoa treenaamisen ja liikkumisen kannattaa olla. Kyllä irvistykset isojen kuulien kanssakin on oikeasti hauskaa, ainakin jälkimainingeissa, jos ei itse treenihetkellä. ;) Crossfit olisi pitkästä aikaa ihanaa, pilates tai jooga tekisi hyvää,…

Karkasin aiheesta. Haluan siis ensi vuoden aikana löytää jotain sellaista, mikä on aikuinen naisellinen treenattu vartalo. Jep. Pieni viilaus aiempiin tavoitteisiin ei juuri nyt tunnu ollenkaan huonolta idealta.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: