Voi veljet, pojat, naiset, kaikki miten kunnon panostus palkitaan :)

Se on niin uskomattoman mahtavaa, kun kova työ ja radikaalit ratkaisut palkitaan. Palkinto voi tulla niin monessa asiassa!

Palkintoa ei voi ehkä kuvitella siinä vaiheessa, kun motivaatio on kovilla esimerkiksi omien tulosten junnatessa paikallaan tai esimerkiksi jos vanhempana tuntee riittämättömyyttä lasten asettamien haasteiden kanssa. Mistä se motivaatio kaivetaan? Mistä löytyy tsemppi jatkaa? Mistä pitkä pinna ja rauhallisuus löytyy, kun tuntee vain lyövänsä päätä seinään? Ei niitä ole helppo löytää, mutta voi pojat, että palkinto on sitten aikanaan makea, jos vain jaksaa ja jatkaa suuntaan, jonne täytyy mennä.

Voisin niin kirjoittaa samanlaisen “ylpeä äiti” postauksen kuin viikko sitten. :) Vaivannäköä ja venymistä, kyllä vain, mutta tulosten aika on juuri nyt.

Ja oma näiden vuosien treenaustausta palkitsee itseäni myös juuri nyt niin paljon, että en voi käsittää…

On aivan pakko kaivaa esiin muutama fiilistelykuva nimenomaan treenimielessä, koska ilman kaikkea sitä ei kroppa pysyisi nyt kasassa, eikä olisi mitenkään löytynyt voimia pistää sellaisia panoksia poikien tulevaisuuteen kuin olen tehnyt.

Laukaan SM biathlon tältä vuodelta. :)

Biathlon SM

Rautaa on noussut monella tapaa. :)

Maastaveto

20 kg:n ehkä ensimmäinen rive treeni kauan sitten. :)

20 kg kahvakuula

Sulkapallojuoksutukset :)

Sulkapallo

Pyörälenkit pitkin Kyrönjoen vartta ja Vöyriä. :) Niin ja se ensimmäisen klossilenkin kaatuminen Laihian suunnalla pysyy muistoissa ilman kuvaa. ;)

Polkupyörä

Lenkit Doriksen kanssa kaikkina vuodenaikoina. :)

Juoksulenkki

Ihka ensimmäiset kahvakuulat ja niiden mankkausyritys. :D

Ensimmäiset kahvakuulat

Huippu zumba hauskuudet ja jopa Beton johdolla. :)

Beto Perez

Lupaan itselleni yrittää muistaa mitä kaikkea matkan varrelle on osunut sekä sitten nämä oikeat palkintohetket, pistää ne leveästi hymyillen huolellisesti talteen ja ottaa niistä tsemppiä sitten, kun sitä taas tarvitaan. :)

Nyt hetkeksi mobbaamaan ja uusi treenikausi lähtee liikkeelle heti, kun on sen aika.

Aikaa on. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: