Pikaiset banaaniletut päivän piristykseksi

Oijoi. Nyt tuli hyvää!

banaaniletut

Bongasin Kukan fb sivulta banaanilettujen reseptin ja koska siinä luki 2 banaania ja 4 kananmunaa ja minulla oli juuri sama määrä molempia olemassa, niin eihän niitä voinut olla kokeilematta. :)

Banaaniletut kahdelle, maailman helpoin.  Näin: 2 banaania soseeksi. 4 kananmunaa, 1/2 tl leivinjauhetta, tippa steviaa, ripaus suolaa. Nämä sekaisin ja pannulle, tulee 6-8 pientä lettua. Paistamiseen voita tai kookosöljyä. Päälle meni isosti mustikoita, hunajaa ja kookoshiutaleita.

No, steviaa ei sattunut olemaan (ei haitannut) ja kurkistus pikkuruiseen pakastimeen paljasti tällä hetkellä vain mansikkaa, mutta sehän ei vauhtia hidastanut. Taisi tulla 8  lettua, joista ensimäiset varovaisuuden nimissä tosi pieninä.

Tällä reseptillä letut oli todella helppo paistaa ja jäähileisellä mansikalla maistuivat aivan taivaallisen hyvältä. :)

Suosittelen! Teen itse taatusti uudestaan.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Pikaiset banaaniletut päivän piristykseksi”

  1. Miia says:

    Mahtava on tama resepti, bongasin nama varmaan jo vuosi sitten! Mutta steviaa ei kylla todellakaan tarvi, nehan on jo niin makeita, enka kylla ole ikina laittanut suolaa tai leivinjauhetta! Pelkkaa banaania ja kananmunaa, joten on viela helpompi! :D

  2. Outi says:

    Minäkin ajattelin jättää leivinjauheen seuraavalla kertaa pois. Se oli ihan kokkareina taikinan seassa, eikä varmaan vaikuttanut mitään. :)
    Ja olen kyllä mantelijauhoihin tehnyt lättyjä, mutta ne on paljon hankalemmat paistaa kuin nämä pelkästä banaanista ja kananmunista tehdyt.

Leave a Reply

See also: