Keskiviikon punainen “kahvakuula” kevennys

Mitä se treenihinku tällä hetkellä saakaan tekemään. :D En usko itseäni… Hahhaa :D

En kyllä olisi ikinä uskonut, että vaikka pidän kuukausien liikuntatauon, niin paino ei käytännössä nousekaan, vaikka olen tottakai valtavan turvoksissa ja toimimaton jo pelkästä liikkumattomuudesta. Ajattelin, että pysähtyminen olisi katastrofi ja suo mistä ei sitten ikinä nousta, mutta totuus taitaa olla aivan toinen. Siksi on helpompi ajatella sitäkin, että liikkumaan lähteminenkin onnistuu! No vaikkahan sitten lihakset on menetetty ja pohjakosketuksesta -huokaus- se lähtee.

Mutta ei hitsi, on se vaan söpö. :D

Kahvakuulanomainen kapistus

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Keskiviikon punainen “kahvakuula” kevennys”

  1. Soile says:

    Olipa ihana video :D

  2. Outi says:

    Öööh. Aito? :D
    Siis en olisi tosiaan arvannut, että tarvitsen tuota vielä itse!

Leave a Reply

See also: