Paljonko liikuntavarusteita kannattaa kierrättää?

Käytiin pojan kanssa ostamassa erään Intersportin poistomyynnistä puoleen hintaan sisäpelikengät ja totesin, että minähän saan ottaa nämä omaan käyttöön sitten talven jälkeen, kun pojalle ei enää mahdu. Onpa makean väriset ja sopivat eli kyllä todellakin kelpaa myös minulle. Eiköhän niille käyttöä löydy. :)

Upeat sisäpelikengät

Harvinainen tilanne, että koko on molemmilla suurin piirtein sama, mutta joskus näinkin.

Sitä jäin vaan miettimään, että missä kaikessa itse osaa ajatella liikuntavälineiden kierrätystä. Lastenkin kasvavat jalat on vähän niin ja näin hikineen, mutta luistimet ja monot on varmasti sellaisia, joita kierrätetään paljon. Erilaiset lenkkarit taas tulee käytettyä niin loppuun, että niitä tuskin. Suksien ja monen muun asian kohdalla on sormi suussa ainakin minulla niin helposti, että niiden kierrättäminen ei ole aivan helppoa.

Vaatteet on vähän arempi asia, mutta ostin kyllä yhden täysin uuden veroisen teknisen paidan pojalle muksukirppikseltä ja osoittautui käytössä jo aivan mainioksi muutaman euron ostokseksi. Mikä ettei jotain vaatteita voisi itsellekin kierrättäen ajatella, mutta kyllähän ne yleensä tulee loppuun hiottua ja kulutettua. Pysyköön siis hyvin privaattina tarvikkeistona.

Liikuntavarusteisiin ja -vaatteisiin saisi uppoamaan omaisuuden! Onneksi on tapana kiertää “pukeuduttavat” salit kaukaa, joten siinä säästää paljon niissä vaatekustannuksissa. Kuulat :) maksaa maltaita ja ne tulee mietittyä tarkkaan mitä ostaa ja kaikessa muussakin olen ollut todella tarkka, etten ole liikoja hankkinut ennen kuin tiedän, että joku juttu on tosiaan käytössä. Polkupyörä, sulkapallomaila, voimapyörä, leuanvetotanko,… Onnistuneita ostoksia jokainen. TRX on tälläerää vielä laatikossa, mutta tulee talven mittaan käyttöön taatusti. Niin ja vahvin vastuskumi odottaa edelleen melkein käyttämättömänä, mutta kaikki aikanaan.

Mitä voisin ostaa itselleni käytettynä. No kisakuulia tietenkin, mutta niitä tuskin osuu eteen. Pojille ehkä enemmän tulee kierrätystä mietittyä, koska ne välineet jää tietysti pieneksi.

Mitä kannattaisi kierrättää? Kierrätättekö te?

edit: Talven aikaan voisin hyvin harkita jonkin käytetyn painonnostopenkin jne. ostamista En vielä tiedä mikä ehkä olisi fiksua ja tarpeellista, mutta täytyy tuumata. Tanko ja jotain painojakin siis…

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: