Tässä on pitkän liikuntataukoni syy

Omppu saa kertoa… :)

Siinähän se, mikä on ollut Ompun tärkein tehtävä viime aikoina.

Omppu on vaalinut ja pitänyt huolta perheen tulevasta jäsenestä, joka kyllä tunnistaa kissan kehräyksen, kun sellaisen kuulee. Viestintä kasvavan vatsani ja erityisesti Ompun välillä on jokapäiväistä ja saumatonta, vaikka hoitajia on toki useampia.

Kissat vauvaa hoitamassa

Olen kertonut sairastavani diabetesta ja näin onkin – raskausajan diabetestä – ja kyse on muutenkin riskiraskaudesta, jossa mikään ei ole itsestäänselvää. Nyt aletaan kuitenkin olemaan viikoilla, missä riskit pienenevät ja kun vielä maltan pysyä paikoillani, niin ylivilkkaasta masuasukista tulee elävä ihme tähän maailmaan. <3

Adidas

Tämä pieni masuasukki on jo suomenmestari kesäkuulta ja kokenut niin monenlaista. Sairaalassakin on oltu useita kertoja, kun masuasukki on aikonut aivan liian aikaisin pois turvapaikastaan, mutta hei, askel askeleelta on kasvettu ja kukapa tietää mikä tulevista päivistä on se oikea syntymäpäivä. Se voi olla koska vain. :)

Pienet verkkarit odottavat jo. Tulevasta elämästä ei tule hiljaista ja paikallaan pysyvää kenellekään. Pian pääsen itse kävellen liikkeelle ja siitä askel askeleelta eteenpäin. Tuskin maltan odottaa tulevia kuulatreenejä, ensimmäisiä kierähdyksiä, juoksulenkkejä, minigolfkisoja, ensiaskelia ja mitä ikinä tulevaisuus tuokaan tullessaan.

Did you like this? Share it:

16 Responses to “Tässä on pitkän liikuntataukoni syy”

 1. Laura says:

  Onnea!!! <3 <3 <3

 2. Michelle80 says:

  Onnea onnea! =)

 3. Satu says:

  Onnea!

  Omppuhan kehrää kuin pieni traktori! Taitaa olla aika tyytyväinen asioiden nykytilaan. ;)

 4. Outi says:

  Traktori tosiaan ja on jotenkin muuttunut kissa, joka harvoin on kaukana. Omppu tietää, että pörinäpatteria tarvitaan. :)
  Mietin tuossa just, että olen moneen kertaan jo sanonut täällä blogissa, että olen tosi onnellinen kaikesta liikunnasta mitä viime vuodet on pitäneet sisällään. Jokainen zumba keinahdus, juoksuaskel, kuulan nosto korkeuksiin ja aivan kaikki ovat nyt olleet tarpeen. Se on niin totta! Siispä ei todellakaan ole syytä muuttaa suuntaa ja hiljentyä yhtään pidemmäksi aikaa kuin on pakko. :)

 5. Anna says:

  Hurjasti onnea!

 6. Outi says:

  Kiitos Anna ja siis kaikki. :)

 7. ullakar says:

  Oikein Paljon Onnea ja Kaikkea Hyvää tulevaan!

 8. Soile says:

  Onnea! Ihana Omppu-kissa :)

 9. Outi says:

  Kiitos teille :)

 10. Päivikki says:

  Ohhoh! Täälläpäs oli iso ylläri :) mahti juttu! Onnea odotukselle!

 11. Outi says:

  Elämä on yllätyksiä täynnä! :)

 12. Pia says:

  Lämpimät onnittelut ja jaksamista vielä viime hetkille! Kuulumisia saa päivittää privaan!

 13. Zi says:

  Olipas iloinen yllätys – ONNEA, onnea <3

 14. Zi says:

  Yritin jo kerran kirjoitella:

  Olipa iloinen yllätys: ONNEa, onnea :)

Leave a Reply

See also: