Helppohoitoinen nainen – mikä se on?

On hämmentävää kuulla, että on helppohoitoinen nainen. Mikä ihme sellainen on?! Ehkä vastaus on itsenäinen, omat juttunsa hoitava ja turhia valittamaton – no, nainen. …mikä sana tuo nainen tuossa on? Miehethän ne “vaikeita” ovat. ;)

Siis haloo. :D Miten ketään voi kategorioida, mutta pyysin silti määritelmää.

Joka ei koko ajan mäkätä. Tekee ahkerasti liikaakin hommia. Tekee ruokaa perheelle. Ei valita, vaikka on kipeä. Turha tuiskiminen ja tinttailu puuttuu. Ei jäkätä liikaa väärillä paikoilla olevista vaatteista. Yrittää tehdä liikaakin itse.

What? Siis elämähän toimii niin, että jokainen tekee omat juttunsa. Kuka sun kahvakuulan nostaa, jos et tee sitä itse? No ei taatusti kukaan!

Asioilla on tärkeysjärjestyksensä. 1. tulevat lapset ja se tarkoittaa perusedellytyksiä elämään, kuten lämmin koti, ruoka, vaatteet jne. Tärkeysjärjestys on tietysti jokaiselle oma juttu, mutta perusteet on perusteita ja niistä eteenpäin on valintaa. Jokaisella on omat heikkoutensa ja puutteensa ja valinnoista riippuen jonkun toisen elämässä on asioita, jotka ovat paremmassa kunnossa, mutta miten kenenkään omia tärkeysjärjestyksiä voi verrata. Minä ainakin teen paljon valintoja ja niiden kanssa on elettävä. On muuten aivan ihana asia, että muuton aikaan asioita pystyi miettimään ja valintoja ja ratkaisuja muuttamaan.

Mutta että kuulee olevansa helppohoitoinen nainen juuri silloin, kun tarvitsee apua ja on huono olo. Aika huikea juttu sittenkin, vaikka ensin meinasi tukehtua niihin sanoihin. :)

Ja että saa apua. Olen huono pyytämään sitä, mutta olen muuten kiitollinen aivan varmasti ja yritän ymmärtää kiittää. Arvostain ainakin valtavasti.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: