Mitä yhteistä Mikko Ilosella ja minulla on pelatessa?

Se on laulaminen! Cheek auttoi Mikon suureen voittoon ja joka ikinen kerta, kun minulla minigolf todella kulkee, niin laulan päässäni ja hetkittäin ääneenkin. ;) Kyllä, se on jokaisen hyvän kisan “salaisuus” ja yleensä biisi pysyy kierroksesta toiseen samana.

Kun päässä pyörii biisi ja pulppuaa, niin se auttaa. “- Tapani on ollut puhua itsekseni, mutta nyt lauloin koko pelin ajan. Vermeistä sattui esiin Cheekin kappale Jippikayjei, jossa sanotaan, että tulin voittamaan enkä anna minkään seisoa tiellä.”

Itsekseen puhuminen tai laulaminen laittaa fokuksen taatusti siihen rataan ja palloon, joka siinä edessä on. Vaikka golf ja minigolf ovat eri asia, niin keskittymistarve on aivan sama. Ilman hyvää flowta ja keskittymistä se ei vaan suju, vaikka periaatteessa suorituksen osaisikin.

Fiilisbiisin pysyessä päässä pystyy ohittamaan kaikki häiriötekijät ja jopa todella pahat hetket.

Tämä oli Mikon voittobiisi. Itselläni se saattaa olla mitä tahansa maan ja taivaan väliltä, joka vaan napsahtaa päähän. Fiilis siinä kappaleessa on joka tapauksessa positiivinen.

Juu, ei ollenkaan minun valintani tuo biisi. :)

Mutta jestas on kaipuu pelaamaan! Tänään on superviikonloppu Raholassa… Pelaajia siellä on todella vähän verrattuna pariin edelliseen vuoteen eli vain 24. Viime vuonna oli 38 ja sitä edellisenä 41. Sitä ennen en ole Raholassa pelannut.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Mitä yhteistä Mikko Ilosella ja minulla on pelatessa?”

  1. Pumpumkatti says:

    Mulla ei golf kulje ollenkaan, jos päässä soi biisi, kuten usein tekee. Saan ihan keskittyä siihen, etten ajattele mitään musaa lyödessä. Svingi pitää nimittäin lyödä siinä oikeassa kiihtyvässä tempossa, eikä minkään biisin tahtiin, tai menee ihan munille!

  2. Outi says:

    Minulla soi aina biisi niin huomaamatta, että ajatus kulkee silti. Se vain häivyttää sen kaiken ylimääräisen. :)
    Mutta tuosta taas näkee, että kaikki on yksilöllistä, mikä toimii. Oli vaan niin hauska lukea yhteensattumasta Ilosen kanssa. :)

Leave a Reply

See also: