Raskausmyrkytys on paljon siedettävämpää hoidettuna

Mutkia riittää matkassa ja voisihan sen sanoa, että odotus on todellinen kestävyyssuoritus. Vielä viime metreillä hieman normaaliversiosta lyhennetystä odotusajasta tuli sitten raskausmyrkytyskin. Ei mikään leikin asia, mutta toisaalta riskien kertautuessa ihan luonnollinen jatko. Ja silti, jälleen kerran, voi olla vain tyytyväinen lähtökuntoon ja siihen, ettei paino ole päässyt juuri nousemaan jne. Itsestään pitää pitää huolta kaikissa tilanteissa.

Onneksi maanantai valkeni paljon kevyempänä kuin viikonloppu. :) Vasta, kun olotila on hyvä, tietää miten huono se kenties edellisinä päivinä oli. Kiitollinen, sitä pitää olla jokaisesta päivästä ja pienestäkin asiasta!

Jospa vielä muutama päivä…

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: