Ryhtiä metsästämässä ja havaintoja toisen kuulatreeniviikon alkaessa

Ryhti, jestas mikä tärkeä ja ehtyvä luonnonvara se onkaan. Viimeisen viikon aikana olen tajunnut, että ryhtini ei ole sama kuin ennen. Olen ollut ylpeä siitä, että viimeisten kuuden vuoden aikana olen “kasvanut” muutaman sentin lisäpituutta tähän mittavaan varteeni. ;) Kyse on ollut varmasti lihaskunnon ja siinä samalla ryhdin paranemisesta. Nyt hätkähdin huomaamaan, että istun jotenkin kasaan vaipuneena. Syyt siihen on varmasti monet, mutta löytyvät viimeisestä puolesta vuodesta ja toki reilusta kahdesta viime viikosta eli prinsessan syntymän jälkeisestä ajasta myös.

Nyt kun ryhdin lysähdykseen kiinnitti huomiota, niin liikuntatuokioni saivat aivan uutta merkitystä ja puhtia.

Tänään alkoi siis toinen viikko vaaleanpunaista kuulatreeniä. :) Olen valmis nimeämään sen jo kuulatreeniksi, koska jokaisella kerralla nostot sujuu paremmin ja kertoo aina vain enemmän.

Kisakuula ja kettleguardit

Vaikka vaaleanpunainen kisakahvakuula on vain 8 kg, niin mikään ei estä pyrkimästä tekemästä liikkeitä kunnolla. Huomaan, että heilahduksen liikeradat on jo paljon paremmalla mallilla, eikä lantion ja alaselän seutu enää kiristä vastaan niin kuin alussa. Heilautuksissa ja heilautuksen lämmittelyliikkeessä ilman kuulaa keskityn molempien käsien toimimiseen ja olen varma, että pystyn siinä korjaamaan tekniikkavikaani, kun nyt teen hyvää työtä.

Räkkiasento on noin kevyellä kuulalla helppo pitää sellaisena kuin haluan. Jokainen toisto niin on toisto, joka ehkä palkitsee jatkossa. Punnerruksessakin pidän huolta hengityksestä, jonka luonnollisuus on palaamassa.

Tänään annoin itselleni palkinnon toisen viikon kunniaksi ja lisäsin treenin pituuden 15 minuuttiin, SIIS 15 MINUUTTIA KUULAN KERA JA ILMAN! :D

Mitään en tee kovaa, kaiken lempeästi ja rauhassa, mutta silti keho herää koko ajan lisäää eloon. Kyllä se ryhtikin sieltä vielä löytyy.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Ryhtiä metsästämässä ja havaintoja toisen kuulatreeniviikon alkaessa”

  1. Soile says:

    Ihanaa että tunnet jo edistystä tapahtuneen! Minulla oli tänään elämäni ensimmäistä kertaa heilautuksissa 14 kg kuula. Olen aina epäröinyt käyttää painavampaa kuulaa mutta tänä syksynä olen reilusti lisännyt painoa ja se tuntuu ihanalta! Muutaman viikon päästä sitten sinäkin. :)

  2. Outi says:

    Vielä on 8 kg ihan riittävästi. Just tein treenin. :)
    Mutta siis mahtavaa, jos saat painoja lisättyä! Kahvakuulaliikkeisiin tulee aivan uutta ulottuvuutta sitä mukaa, kun uskaltautuu eteenpäin. Suosittelen, aivan ehdottomasti suosittelen uskaltamaan ja varsinkin heilautuksessa.

Leave a Reply

See also: