Kieli poskessa Possetreeni vaaleanpunaisella kuulalla :)

Kahvakuulatreeni kieli poskessa

Jep, kieli poskessa tulee sinun treenaaman, no ainakin toisinaan. :)

Possen aikaan tuli tehtyä treeni, joka lipsahti jo 20 minuuttiin. Tai mitä se nyt lipsahti, kun päätin tehdä vähän enemmän, enkä ajallista pituutta sen kummemmin miettinyt. Heilautuksia 100 hieman kättä välillä vaihtaen ja punnerruksia 100 hieman vähän heilautussarjoja useammin vaihtaen, siinä tekemisen ydin. Joka ikisen nostotoiston mietin tekniikkaa ja hyvältähän se tuntui. Kaiken muun tein sitten ilman kuulaa.

Havaintona tältä kertaa tuli se, että minusta vasen puoli on menettänyt enemmän voimaa kuin oikea. En tiedä onko se nyt joku luulo vaan vai aito tilanne, mutta kyllä sen minun mielestäni huomaa. Punnerrukset vasemmalla kädellä vaatii huomattavaa keskittymistä, vaikka kyse on vain 8 kg:n kuulasta.

Nöyrästi täytyy todeta, että 8 kg on tällä hetkellä aivan hyvä kuulapaino minulle. Itse asiassa sen toteaminen ei edes nolota. Jokainen nostokerta vie eteenpäin ja hartiaseutu hyrrää tyytyväisyyttä, kun veri lähtee kiertämään.

Leuanvetotangossa roikkumiseen olen muuten lisännyt aavistuksen ajatusta leuanvedosta. Nostan kroppaa aivan pienesti, ihan vähän vain. Kyllä senkin aika tulee… Vastuskumit odottaa jo oikeaa hetkeä ja sen jälkeen nousee!

Liikkuvaista viikonloppua! :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: