Aikasarjoihin paluu ja kuula nousee

Kahvakuulatreenien aivan ydin asioita ovat aikasarjat. Tähän asti olen vain laskenut toistoja ja kokeillut mihin pystyn. Halusin monella tapaa pitää alun erilaisena kuin “oikean” treenaamisen, mutta nyt tuli aika…

iPhone ajastin

Ihana rikkinäinen keittiönkelloni on jossain hukassa (toivottavasti vielä löytyy elossa), joten turvauduin puhelimeen, mutta toimiihan sen ajanotto aikasarjojen kanssa. Tärkeintä, että näkee minuuttien täyttyvän ja saa rpm:stäkin selvää.

Heilautus- ja punnerrussarjat sekä lähes OALC eli rinnalleveto + punnerrus ja vallan luvattomasti lipsahti 2 min tempaus lopuksi. ;) Siinä tämän kerran kuulaosuus, jota ennen ja jälkeen oli kyllä vähintään yhtä pitkästi liikkuvuus ja lämmittelyliikkeitä. Lantion alueen liikkuvuus vaatii töitä ja hartiaseudullakin kiristää edelleen.

Erityisen tarkkailun alla oli vapaan käden liikkuminen sekä tukeva kosketus maahan niin, ettei  varpaat tai kantapäät päässeet irti lattiasta heilautuksissa tai tempauksessa. Vanhoja vikoja, joita nyt voi rauhassa parantaa. Tulipa tänään mieleen tempaukseenkin yksi tekninen juttu, jonka nyt voisi opetella.

Vaaleanpunainen tuntuu liikkuvan niin kevyesti, hyvällä fiiliksellä ja tuntemuksilla, että taidan ensi viikolle ja siis joulukuun alkuun ottaa ohjelmaan hyvällä omallatunnolla työnnön. Jee. :)

Siispä joulukuun ensimmäisestä päivästä lähtien homma toimii täysin aikasarjoina aidosti kuulatreeneinä edeten. :)

Minä pidän lupaukseni ja pysyn edelleen erossa sinisestä kuulasta, mutta jestas se alkaa olla raskas lupaus pidettäväksi… Tempauksessa varmasti lipsun lupauksesta ja työntöä kokeilen, mutta jos yhtään epäilen, niin palaan pelkkiin punnerruksiin.

Askelia, pieniä askelia eteenpäin joka kerta!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: