Minigolf – uusi onnellinen startti pelaamiselle

Tänään oli suuntana Lotlax! Olipa ihana saada minigolfmaila käteen ja pallo pellille. :)

Koko viime kesä meni niin vähällä pelaamisella kuin malttoi. Treenasin hurjan paljon vähemmän kuin edellisenä kesänä, koska en raskauden takia kerta kaikkiaan pystynyt. Jo keväällä oli rajoitteita ja syyskesä oli lähes nollilla, vaikka sää olisi suosinutkin. Vaskiluodossa käydessä löin vain radan, kaksi tai joskus lähes kierroksen, jos kroppa sen salli. (Ei oikeasti sallinut, mutta joskus teki vain niin paljon mieli pelata.)

Nyt, vaikka joulukin on vielä tulematta, katson jo ensi kesään. :) Pelaamista ei tule puuttumaan! Olen lomalla ensi syksyyn saakka ja aion käyttää tilaisuuden tehokkaasti hyödyksi.

Jos jo viime keväänä valmennus keskittyi vain tärkeimpiin välttämättömiin kohteisiin, niin tänään ilmoitin Harrille itsestään selvän asian, että tulevana kesänä saa olla armoton. ;) Tahdon oppia, tahdon edetä ja kehittyä, hookin lisäksi tahdon saada slaissin haltuuni ja tahdon pitää paljon minigolfhauskaa. Saa nähdä mihin näillä eväillä pääsee.

Jestas oli onnellinen asia päästä ottamaan ensituntuma minigolfiin juuri Lotlaxissa, koska missä muualla Tampereen Raholaa lukuunottamatta olisi parempi tilaisuus pelata talven tullen.

Prinsessa on nyt neljän viikon ikäinen ja nukkui koko minigolfreissun ajan, mutta tulee kyllä tutustumaan näihin ratoihin aikanaan perusteellisesti.

Minä ja Prinsessa

Oma painopiste oli muuttunut kesän pelaamisen jäljiltä radikaalisti ja sopivaa lyöntiasentoa oli vaikea löytää. Selkä väsyi ja hämmentyneenä joutui ihmettelemään, että miten tämä nyt tehtiinkään. Onneksi selkäytimessä oli tieto tallella :) ja parin puolittaisen treenikiertelyn jälkeen löin yhden kierroksen 14 lyönnillä.

Tutut radat, tutut pallot, tuttu Lotlax ja onnellinen mieli. Tästä on hyvä aloittaa, vaikka viikkokisoihin tuskin kovin pian vielä osallistun. Käytän tilaisuuden hyväksi aina sellaisina lauantaina, jolloin Lotlax on auki ja eikö kotiinkin keksi jonkin virityksen, että alkaa asento löytymään. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: