Nostokengät naftaliinista

Nyt on kuukausi prinsessan syntymästä :) ja sen kunniaksi kaivoin nostokengät naftaliinista.

Nostokengät

Tähän asti olen treenannut mitä treenin aluksi olen sattunut päättämään ja kokeillut hieman muutakin mitä ehkä ottaisin ohjelmistoon. Olen myös tehnyt kaiken lähinnä paljain jaloin, mutta joulukuun 1. päivästä lähtien lähden suunnitelmallisesti etenemään aikasarjoissa ja treenaamisessa muutenkin ja kunnolliseen nostamiseen tarvitaan nostokengät. Pienetkin asiat vaikuttaa siihen, että motivaatio ja treeni-inspis on kohdallaan.

Ilo on oikea sana, kun mietin fiilistä näiden kokeilutreeniviikkojen jälkeen. :) Kaikki pienikin tekeminen tapahtuu suorastaan riemulla. Edelleenkään ei tunnu turhalta, että nostain vain vaaleanpunaista kuulaa vaan olen tyytyväinen itseeni ja siihen, että otin kuulan nopeasti esille.

Yllättävän painava tuo vaaleanpunainen vielä on. Tai sanotaan, että se ei ole turha kapistus. Joskus jo mietin, että sitä ei enää tarvita, mutta onneksi en myynyt pois.

Paitsi nostokengät, niin mankku tulee kuvioihin myös joulukuussa. Pelkkää heilautusta ja punnerrusta varten en ole lähtenyt mankkaamaan, mutta joulukuussa teen sen vaikka vain niitäkin liikkeitä varten. Kahvojen hionta täytyy myös tehdä, niin saan painavemmatkin kuulat mankkauskuntoon.

Huomenna hahmottelen mitä teen joulukuussa ja mihin ehkä tähtään, vaikka treenien tavoitteena on vielä kuukauden ajan edetä oman tuntemuksen mukaan askelittain. Vuodenvaihteen jälkeen pistetään sitten uuden vuoden treeniohjelma käyntiin. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: