Kaipuu keltaisen kuulan kimppuun

Kun joulukuun treeniohjelma pyörähti vasta tänään ja ohjelmassa oli neliminuuttiset punnerrusta ja tempausta 15 rpm, niin tajusin, että siinä oli treeni, jonka joskus tein keltaisella kuulalla… Tai no punnerruksen sijaan toki työntöä, kun 16 kg:n keltaisesta oli kyse.

Keltainen kahvakuula

Mutta niin kevyesti tuollainen heilaus vaaleanpunaisella toimii, että olisin voinut nostaa 6 minuuttiset varmasti. Itse asiassa sen verran punnersinkin, koska tein ensin 2 minuuttia varsin heti perään sen 4. Jännä muuten miten en ole koskaan pitänyt punnerruksesta, mutta nyt se maistuu vaaleanpunaiselta mansikalta. ;)

Kevyt kuula, joten kyllä tekeminen vielä kevyenä pysyy, mutta vähän sentään hiki tulee kiitos myös lämmittelyiden.

RPM:t oli päätetysti 15 ensimmäistä kertaa sitten hamassa menneisyydessä tehtyjen treenien. Marraskuu oli vain leikkiä millä vauhdilla sattui menemää ja joulukuu on jotain hieman enemmän siinäkin mielessä.

Treenitsemppi? Kohdallaan! :D

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: