Sinistä itsenäisyyspäivää

Hyvää itsenäisyyspäivää! Sen kunniaksi tai tekosyyllä ;) otin käsiini sinisen kuulan ja vain vähän venytän rajoja, jotka olen joulukuun treeneille asettanut.

Kahvakuula itsenäisyyspäivänäVarsinainen treeni oli toki vaaleanpunaisella kuulalla, jolla 6 min 15 rpm heilahti temmaten hyvin kevyesti ja 8 minuuttia olisi varmasti mennyt. Punnerrukset pidin vielä 4 minuutissa, mutta minähän en pyrikään revittelemään vaan otan rauhallisesti. Aikasarjameiningillä etenen askel askeleelta minuutteja ja sen jälkeen rpm lukemaa ja sen jälkeen kuulan painoa lisäten. Järjestelmällinen eteneminen tuo tuloksia! No varsinkin, kun lähdetään painavemmalla kuulalla etenemään.

Vaaleanpunainen on tosiaan jo kevyt, mitä en olisi voinut kuukausi sitten sanoa. Tänään sitten itsenäisyyspäivän kunniaksi otin myös sinisen kuulan käteeni ja tein hyvin vaatimattomat minuutin nostot tempausta ja punnerrusta. Se ei ole vielä yhtään mitään, paitsi kokeilu. Kyllä, sininen painaa enemmän, mutta tiedän, että kun siirryn vaaleanpunaisesta siniseen, niin saan sillä alkaa etenemään hyvää vauhtia eteenpäin. Mutta jospa nyt katsotaan joulukuu loppuun – tai ainakin melkein. ;)

Oli kyllä haikea laskea sininen lattialle ja pysymään siellä vielä toistaiseksi, mutta suurempi hinku on keltaisen kimppuun kuin sinisen ja se auttaa malttamaan.

Sininen kahvakuula

Itsenäisyyspäivä… Perinteiseen tapaan se tarkoittaa piparkakkujen paistamista ja voin luvata, että en aio olla maistamatta taikinaa ja valmiita tuotoksia.

Makeaa itsenäisyyspäivää siis!

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Sinistä itsenäisyyspäivää”

  1. Teea says:

    Maltti on valttia! Tiedän mikä hinku on päästä treenaamaan isommilla kuulilla, mutta muista että linea alba edelleen auki ja sen seurauksena tulee tynnyrivatsa, kun se kureutuu väärin entiselleen. Kuitenkin vatsalihakset pitää olla tiukkana ku treeniä tekee.

  2. Outi says:

    Siksi vaalenapunaista… Ja toisaalta yksikään niistä toistoista ei mene hukkaan.

Leave a Reply

See also: