Vaunulenkiltä raikkautta pääkoppaan, kuulan kahvasta vahvaa fiilistä

Muutaman pimeän päivän jälkeen eilen oli taas ihana lenkkikeli. Kyllä se vaan tekee hyvää kävellä menemään ja antaa ajatusten leikkiä sinne tänne. Pikku pakkanen kelpaisi jo kovasti, mutta tänään ei sentään rapa roiskunut niin kuin monina päivinä. :)

Vaunulenkille

Siinä kävellessä oli hyvä miettiä sitäkin miten helposti kotona ollessa eksyisi syömään sokeria ja vähän mitä sattuu. Miksi päivällä tekisi kunnon ruokaa, kun on yksin? Jos odottaisi iltaa ja napostelisi vain jotain… Ja siinä on kierre valmiina alkamaan.

Ei, siihen koukkuun ei saa jäädä vaan huolehtia kunnon syömisistä. Kuinka sitä pystyisi kunnolla treenaamaankaan, jos syömiset on mitä on? No ei kunnolla ainakaan.

Vaikka yöunet on olleet vaihtelevan lyhyitä, niin onneksi on saanut levättyä riittävästi ja virtaa on siinä mielessä riittävästi nostaa kuulaa. Tänään oli vuorossa pienten lähtökohtavideoiden ottaminen. Ei ole vielä kiva katsoa itseään kameran edessä pyörähtämässä ja tekniikassa on hiemista, mutta kyllähän tuo nostamiselta silti näyttää. :)

Kyllä video on hyvä työkalu tekniikan hiomiseen.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: