Kolmen treenin viikko ja jatkosuunnitelmaa

Kuula nousi tiistaina, torstaina ja sunnuntaina, jos nyt oikein kaikki päivät muistin. Täytyy muuten ehdottomasti pitää tästä eteenpäin treenipäiväkirjaa, jossa on sekä suunnitelma, että toteutuneet treenit. Se olkoon ensi viikon homma.

Tiistaina nostin lähtökohtavideot, torstaina tein silkan punnerrustreenin, joka sisälsi 2 * 4 min @ 15 rpm ja tänään sunnuntaina tein tempaustreenin, joka sisälsi 6 min @ 15 rpm ja 4 min @ 15 rpm. Ensi viikon ensimmäinen treeni sisältää 6 min punnerruksen @ 15 rpm ja toinen 8 min tempauksen @ 15 rpm ja vaaleanpunaisella 8 kg:n kuulalla siis mennään edelleen. Jouluviikon treenin hienosäädän ensi viikon tilanteen mukaan, mutta treenaan aivan ehdottomasti silläkin viikolla. :)

Jäljellä on siis 2 viikkoa täysin tämän vuoden vaaleanpunaista treeniä ja vuoden viimeisellä viikolla (vai onko se ensi vuoden ensimmäinen) maanantaina toivottavasti saan luvan liikkua kunnolla. :) Sitä viikkoa en vielä suunnittele, koska odotan “tuomiota” pelonsekaisen jännittyneellä fiiliksellä.

Näyttää siltä, että kolme treeniä viikossa on nykyisessä elämäntilanteessa helppo järjestää. Siinä on joustoa unitilanteen ja kaiken maailman yllätysmomenttien varalle. Joustavuus(!) ja oman energian kuulostelu on selvästi tulevien kuukausien ohjenuora systemaattisen etenemisen lisäksi.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: