Valoa ja voimaa pimeään

Meneillään on vuoden pimein aika, eikä Vaasassa lumikaan valaise. Pimeys vaikuttaa varmasti aivan kaikkiin ja kyllä nyt on kaikki konstit tarpeen. Minulla ei ole kirkasvalolamppua, mutta äärettömän tärkeää oli saada jouluvalot jokaiselle ikkunalle.

Jouluvalot

Valkoiset, puiset, perinteiset, joskin ledivalot ovat sellainen pelastusköysi harmaudessa. Viime vuosina kaikkein tärkein pelastusköysi on ollut kunnon liikunta ja jestas että juuri nyt kaipaan salille ja vaikka crossfitiin kuolemaan. ;) Kyllä siellä melkein henki menisikin, jos nyt kylmiltään pääsisi riehumaan…

Joulu on jo aivan ovella, mutta jouluvalmistelut on melkein tuossa kuvassa. Joululahjoja on vasta muutama ja vaikka tänä vuonna niin lahjojen kuin joulukoristeidenkin määrä on tarkoitus pitää minimissä, niin tekemistä löytyisi. Mitenkähän tästä “stressistä” jota ei vielä ole ottanut selviää pelkän vaaleanpunaisen kahvakuulan avulla?

Tiedän, tiedän. Vain muutama viikko siihen, että saan (kai) luvan liikkua kunnolla. Pian en enää vain riudu ystävien treenikuviin fb:ssä törmätessäni.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: