Onnellinen kastejuhla

Koko viime viikko hujahti vauhdilla, kun väsymys otti osansa ja opeteltiin prinsessan kanssa hyvien yöunien nukkumista. Treenit jäi siis selvästi vähemmälle kuin kuvittelin ja kyllä siinä sekosi niin syömiset kuin ihan kaikki muukin. Aika aikaansa kutakin ja sinnikkyys on nyt palkittu, koska ristiäisiä edeltävänä yönä yöunen pituudessa tehtiin jo roimat ennätykset, jota lähes sivuttiin myös viime yönä.

Prinsessalla on nyt siis aivan oma nimi:

Minea Nanna Marja <3

Minea on toki Sinuhe egyptiläisessä, mutta sillä on myös hyvä golf vivahde. Nanna on kaunis nimi suoraan isomummolta ja Marja mummolta.

Iloinen prinsessa

Kiitos Henrika iloisesta prinsessakurkistuksesta. :)

Juhla oli ystävien, läheisten ja rakkaiden kanssa juuri niin rento, iloinen ja onnellinen kuin voi vain toivoa.  Vanha pappilarakennus henki lämpöistä tunnelmaa jo etukäteen ja itse tilaisuudessa ei voinut kuin hymyillä. Prinsessa otti päätapahtuman erinomaisen rennosti nukkuen, eikä juuri hätkähtänyt edes veden valelua ja kuivaamista. Jälkeenpäin sitten oli hyvä olla hereilläkin, kuten kuva todistaa.

Kiitollisin mielin on aika siirtyä joulun viettoon. Joulun “tekeminen” jää nyt aika vähäiseksi ja viime tinkaan, mutta toisaalta sen sisältö ja merkityskin on tänä vuonna kovin erilainen kuin ennen.

Onneksi säätieteilijät ovat luvanneet, että lunta on ja pysyy joulun ajan. Aivan mahtava juttu! Siispä toivon, että tulee käveltyä pitkiä lenkkejä lumisissa maisemissa ja nautittua hiljaiselosta ennen uuden vuoden kujeita. :)

Talvinen lenkkimaisema

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: