Hyvää joulua!

Kirjaimet loppui kesken, mutta kyllä pojan toivotuksista selvän saa. Hienosti aurinko pilkahti myös joulun aikana. :)

Merry christmas

Toisaalta jouluaatto oli hyvin rauhallista eloa, mutta otin hieman lisälämpöä pienestä joulu WODista. Ei se ollut niin tiukkaa tekemistä kuin aiempina jouluaattoina, mutta tein vuoron perään sarjat kahvakuulalla ja punnerruksina. Se olikin ensimmäinen kerta punnerruksia piiiiitkään aikaan ja ensimmäisellä kerralla jäin ällistyneenä mahalleni ensimmäisen punnerruksen jälkeen. Lihasmuisti ei heti toiminutkaan! Nöyryyttävästi tein päättämäni määrän ensimmäisellä kerralla “naisten punnerruksina” ja sekin otti koville. Vaan kun seuraavan kahvakuulasarjan jälkeen sisuuntuneena laskeuduin lattialle, niin onnistui jo paljon paremmin ja sisu piti huolen siitä, että polvia en lattiaan jättänyt.

On se ihmeellistä, miten jokainen liike pitää ikäänkuin muistutella kropalle. Kyllä keho tietää, mutta nöyryyttä tarvitaan aluksi kaikessa.

Paljon kävelylenkkejä ja uuteen vuoteen suunnistamista, sitä on ollut tämä joulu. Miten lämpöinen aika tämä onkaan ulkona paukkuvasta pakkasesta huolimatta. :)

Joululenkillä

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: