Tempausilta

Olin virittynyt aamusta lähtien tempaamaan tänä iltana. Ei kun kopinakengät jalkaan ja nostamaan siis!

Hei me temmataan

Treenin tempaukset erinäisten muiden heiluntojen jälkeen olivat:

8 min 15 rpm 8 kg eli vaaleanpunaista

4 min 15 rpm 12 kg eli sinistä

Kasiminuuttinen oli niin kevyttä, että harmittelin, kun olin ajastimeen laittanut 8 minuuttia ja olisin halunnut kesken kaiken muuttaa sen 10 minuutiksi. No kun ei tuntunut missään! Tai tuntui sentään vasemmalla kädellä, kun jonkin pienen virheen takia pikkurilli alkoi puutua, vaikka nostaminen muuten oli varsin harmitonta puuhastelua.

Lupasin sitten itselleni perään 4 minuuttien 12 kilolla, ettei jäisi paha mieli. ;) Siinä sentään tuli hiki, mutta rpm taisi kyllä huidella yli 15, koska annoin vain mennä. Mietin enemmän liikettä ja tekemistä kuin välitin kellosta, jonka tahdin huomasin jäävän jälkeen.

Siinä siis oli joulkuun treenailut treenattuna ja kyllähän se kuula lähinnä temmaten nousi koko kuukauden, koska punnerrukset alkoi jo puuduttaa. Nyt jos lääkäri suo, niin huomisen lepopäivän jälkeen alkaa todellinen työ. Vaaleanpunainen on nähty ja on aika siirtyä siniseen ja keltaiseen and beyond.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: